Jump to content

Pitanja o svemu i svacemu

Featured Replies

2 minutes ago, Eleniko said:

ima, naravno - jedna črvena na pravo mesto

Na koje brt

nije mi nudjeno a oni moraju da slikaju dijagram na ekranu

• Replies 7.8k
  • Views 563.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

On 13. 4. 2025. at 21:31, ivy said:

trebala sam naglasiti da me ugl zanima koliko trose dizelasi :D

moj matori nisan qshk (2.0, 140ks) trosi po gradu 8.2

a po auto putu je sišao do 7 dizel litara

Edited by Caligula

1 minute ago, Caligula said:

Na koje brt

nije mi nudjeno a oni moraju da slikaju dijagram na ekranu

dopunio sam post, nisi video dodatak. idi u neku agenciju da ti završe to.

Just now, Eleniko said:

mislim, što sam teraš kola na tehnički? platiš agenciju hiljadu dve više da ti oni urade paket od tehničkog do registracije, a bogu hvala oni sve proteruju kroz tehnički. moju ženu je udario kamion i razjebo nam haubu, prošli smo tehnički.

E jbg vec sam platio unapred.

fck

pa idi onda jauči da ti vrate pare i da su govnari što te drkaju za nove diskove

jer ovo jeste izdrkavanje

mislim mora da se snimi, ma neka saftaju karu sa tim bugarskim forama

1 minute ago, Eleniko said:

pa idi onda jauči da ti vrate pare i da su govnari što te drkaju za nove diskove

jer ovo jeste izdrkavanje

mislim mora da se snimi, ma neka saftaju karu sa tim bugarskim forama

dobicu batine sa ovakvim nastupom iako su super ljubazni

to da treba da pošalju snimak je fora kao kad je bugarski pandur zaustavio moju ženu pre jedno 23 godine na obilaznici oko sofije zbog nepoštovanja ograničenja koje su stavili u žbun i onda je lagao da je radar povezan sa sudom i da samo sudija kome plate kaznu može da to obriše, da bi 10 minuta kasnije kada je ova izvadila NATO propusnicu salutirao sa sve onim udarcem petom u petu uz rečenicu "сега ще ви покажемo традиционното българско гостоприемство" i pustio nas da palimo, naravno

Edited by Eleniko

55 minutes ago, Eleniko said:

ima, naravno - jedna črvena na pravo mesto

mislim, što sam teraš kola na tehnički? platiš agenciju hiljadu dve više da ti oni urade paket od tehničkog do registracije, a bogu hvala oni sve proteruju kroz tehnički. moju ženu je udario kamion i razjebo nam haubu, prošli smo tehnički.

Ovo jos uvek moze? Mislio sam da su zabranili ovo zadnjih par godina. To da ti agencija sredi tehnicki bez odlaska na isti, koja kola se prikazuju u sistemu?

1 minute ago, glibav said:

Ovo jos uvek moze? Mislio sam da su zabranili ovo zadnjih par godina. To da ti agencija sredi tehnicki bez odlaska na isti, koja kola se prikazuju u sistemu?

nisam to rekao, daš kola agenciji, oni ih odvezu i završe sve što je humano moguće završiti.

@Caligula

na 2.0 drasticno skace cena registracije..

preko 2.0 raste drastićno, ti motori kojima stoji 2.0 su obicno 1998ccm, upravo da bi ostali u nižem razredu

4 minutes ago, Eleniko said:

preko 2.0 raste drastićno,

Osim ako nije hibrid, tad je otprilike svejedno, plaća se kao 2.0...

bitnija je snaga motora koja utiče na obračun poreza naročito ako je veća od 100kw/136 ks

kubikaža je bitna za osiguranje, i značajno je skuplja za motore >2000cm3

inače su vlasti teško glodarstvo, godinama su najavljivali sniženje dažbina za registraciju preko 2.0 zapremine

i kao konačno usvojili, ja odem da se raspitam u agenciju za 2.5 motor (volvo d5), ispalo bi me oko 80.000 umesto 35.000 koliko sada plaćam za 1.6

što bi reko narod ma idi begaj, klošari

to za hibride je super ko voli tojotin 2.5 iz camryja (ja!)

Just now, Eleniko said:

to za hibride je super ko voli tojotin 2.5 iz camryja (ja!)

Tojotin 2.5 je sjajan motor, ima smao jednu manu, mnogo je bučan i ni dobra izolacija ne pomaže mnogo...

A možda je i samo subjektivni osećaj, jer kad je na struji, ništa se ne čuje, pa onda kad se upali motor, deluje bučnije nego što treba...