Wednesday at 18:434 days 2 minutes ago, Eleniko said:ima, naravno - jedna črvena na pravo mestoNa koje brtnije mi nudjeno a oni moraju da slikaju dijagram na ekranu
Wednesday at 18:454 days On 13. 4. 2025. at 21:31, ivy said:trebala sam naglasiti da me ugl zanima koliko trose dizelasi :Dmoj matori nisan qshk (2.0, 140ks) trosi po gradu 8.2 a po auto putu je sišao do 7 dizel litara Edited Wednesday at 18:454 days by Caligula
Wednesday at 18:454 days 1 minute ago, Caligula said:Na koje brtnije mi nudjeno a oni moraju da slikaju dijagram na ekranudopunio sam post, nisi video dodatak. idi u neku agenciju da ti završe to.
Wednesday at 18:474 days Just now, Eleniko said:mislim, što sam teraš kola na tehnički? platiš agenciju hiljadu dve više da ti oni urade paket od tehničkog do registracije, a bogu hvala oni sve proteruju kroz tehnički. moju ženu je udario kamion i razjebo nam haubu, prošli smo tehnički.E jbg vec sam platio unapred.fck
Wednesday at 18:504 days pa idi onda jauči da ti vrate pare i da su govnari što te drkaju za nove diskovejer ovo jeste izdrkavanjemislim mora da se snimi, ma neka saftaju karu sa tim bugarskim forama
Wednesday at 18:514 days 1 minute ago, Eleniko said:pa idi onda jauči da ti vrate pare i da su govnari što te drkaju za nove diskovejer ovo jeste izdrkavanjemislim mora da se snimi, ma neka saftaju karu sa tim bugarskim foramadobicu batine sa ovakvim nastupom iako su super ljubazni
Wednesday at 18:574 days to da treba da pošalju snimak je fora kao kad je bugarski pandur zaustavio moju ženu pre jedno 23 godine na obilaznici oko sofije zbog nepoštovanja ograničenja koje su stavili u žbun i onda je lagao da je radar povezan sa sudom i da samo sudija kome plate kaznu može da to obriše, da bi 10 minuta kasnije kada je ova izvadila NATO propusnicu salutirao sa sve onim udarcem petom u petu uz rečenicu "сега ще ви покажемo традиционното българско гостоприемство" i pustio nas da palimo, naravno Edited Wednesday at 18:584 days by Eleniko
Wednesday at 19:374 days 55 minutes ago, Eleniko said:ima, naravno - jedna črvena na pravo mestomislim, što sam teraš kola na tehnički? platiš agenciju hiljadu dve više da ti oni urade paket od tehničkog do registracije, a bogu hvala oni sve proteruju kroz tehnički. moju ženu je udario kamion i razjebo nam haubu, prošli smo tehnički.Ovo jos uvek moze? Mislio sam da su zabranili ovo zadnjih par godina. To da ti agencija sredi tehnicki bez odlaska na isti, koja kola se prikazuju u sistemu?
Wednesday at 19:394 days 1 minute ago, glibav said:Ovo jos uvek moze? Mislio sam da su zabranili ovo zadnjih par godina. To da ti agencija sredi tehnicki bez odlaska na isti, koja kola se prikazuju u sistemu?nisam to rekao, daš kola agenciji, oni ih odvezu i završe sve što je humano moguće završiti.
Thursday at 07:573 days preko 2.0 raste drastićno, ti motori kojima stoji 2.0 su obicno 1998ccm, upravo da bi ostali u nižem razredu
Thursday at 08:023 days 4 minutes ago, Eleniko said:preko 2.0 raste drastićno, Osim ako nije hibrid, tad je otprilike svejedno, plaća se kao 2.0...
Thursday at 08:053 days bitnija je snaga motora koja utiče na obračun poreza naročito ako je veća od 100kw/136 kskubikaža je bitna za osiguranje, i značajno je skuplja za motore >2000cm3
Thursday at 08:063 days inače su vlasti teško glodarstvo, godinama su najavljivali sniženje dažbina za registraciju preko 2.0 zapreminei kao konačno usvojili, ja odem da se raspitam u agenciju za 2.5 motor (volvo d5), ispalo bi me oko 80.000 umesto 35.000 koliko sada plaćam za 1.6što bi reko narod ma idi begaj, klošarito za hibride je super ko voli tojotin 2.5 iz camryja (ja!)
Thursday at 08:093 days Just now, Eleniko said:to za hibride je super ko voli tojotin 2.5 iz camryja (ja!)Tojotin 2.5 je sjajan motor, ima smao jednu manu, mnogo je bučan i ni dobra izolacija ne pomaže mnogo... A možda je i samo subjektivni osećaj, jer kad je na struji, ništa se ne čuje, pa onda kad se upali motor, deluje bučnije nego što treba...