April 4Apr 4 2 hours ago, onamonamo said:bzvz, prevideh ovu temu, pa pitao na drugojja sam u oba auta sa tim senzorom za kišu imao opciju da podešavam senzor (1, 2 i 3) i primetio sam, a možda je i samo trip da to savršeno radi kada se auto kreće nekom opipljivijom brzinom tipa +60kmha kad provalim da ili interval nije odgovarajući ja ga pojačam pa ga smanjim i posle toga bude kao ok
April 6Apr 6 I dalje se jurim sa zvucnicima za moju Toyotu. Tj problem mi je da nadjem koje su specifikacije audio sistema kako bih znao koje zvucnike da jurim. :/ U uputstvu ne pise naravno. Da li neko zna gde naci? Model je Corrola E170.
April 6Apr 6 1 hour ago, Moća said:I dalje se jurim sa zvucnicima za moju Toyotu. Tj problem mi je da nadjem koje su specifikacije audio sistema kako bih znao koje zvucnike da jurim. :/ U uputstvu ne pise naravno. Da li neko zna gde naci? Model je Corrola E170.eBayCorolla Speaker | eBayExplore a wide range of our Corolla Speaker selection. Find top brands, exclusive offers, and unbeatable prices on eBay. Shop now for fast shipping and easy returns!Imas ovde karakteristike zvucnika (2-3 tab kad otvoris pojedinacne modele)
April 7Apr 7 brate @Moća u tim šiframa E170 se izražavaju samo vlasnici mečki i bembara..... W124, F30 i slično. ti voziš pošteno avto a ne to nemačko nafurano.ako si guglovao corrola a ne corolla prilično je jasno što se mučiš Edited April 7Apr 7 by Eleniko
April 13Apr 13 Od 7,5 do 9,5 u zavisnosti od (ne)pridrzavanja ogranicenja brzine, a takodje i od toga kakva mi bila sreca sa natocenim benzinom.
April 13Apr 13 1 minute ago, ivy said:trebala sam naglasiti da me ugl zanima koliko trose dizelasi :D4.5-5.5 do 130km/h, preko toga raste 10% na svakih 10km/h dodatne brzineavto japansko, motor talijanski multijet 1.6 120KS
April 13Apr 13 6 minutes ago, ivy said:trebala sam naglasiti da me ugl zanima koliko trose dizelasi :DPa mi smo pre ovog sad imali Audi A3 1.6 dizel, 2010. Taj dok si do 130 ne ide preko 6.5-7, a i preko toga, koliko god, nije uspevao da ode preko 8.5 nikad, iako se nismo stedeli. Gospodza je obarala rekorde na relaciji Bg-Šabac sa spektakularnih 3.9, al onda mene doceka 30km samociscenja egr ventila il kako se vec zove.
April 14Apr 14 Na 130km/h, ravnica, letnje gume, bez klime, sam u autu, bez vetra, zatvoreni prozori - maksimalno 6l/100km1.8 motor, atmosferski japanski
April 15Apr 15 super..hvala svima..tako nesto i ja racunam da moj trosi,moozda max 7l...iako je star i 1.9.. Edited April 15Apr 15 by ivy