March 17Mar 17 1 minute ago, Moća said: Produvao mi jedan zvicnik pozadi u Toyoti, bas "prdi" i baš iritira. Pa resio da menjam zadnje a mozda i prednje jel imate neku preporuku? jeftinije ti je da ti to neko zategne
March 17Mar 17 9 minutes ago, Eleniko said: jeftinije ti je da ti to neko zategne Znam ali hocu da promenim jer svi kazu da su ovi fabricki krs.
March 18Mar 18 Da li ovi odgovaraju? https://www.amazon.de/Club-64-Speaker-Superior-Upgrade/dp/B0CDWPH5Q6/ref=sr_1_1_sspa?crid=LOC105TOPTIW&dib=eyJ2IjoiMSJ9.7_tipyjkD0ge80TO6_VQJb7q1TstM_E6ssuNttwCGSpCDBK9djHNEqbYu6K6RbfdSVRzcMWHy6UXq7-UwF5SY7u5Uz_8Q4G4B68PeFJtCL8DTRmE0hlk5JpI1G4IZpMrQNy1Tt0Ai0umvie9g3wLD6vxq306CT7Rq5-9AsVsS8RBwGg7DVFdK2dXEOJPCAcZ25eKFLP10E4fF6kz4NrfYKjlPdKFsoZUlC-fxV4fRBQ._AIqjERNkphPUqZ1cSz3rw_ZRKykklWLtFM_fZrk1YY&dib_tag=se&keywords=auto+speaker+set&qid=1742325523&sprefix=auto+spea%2Caps%2C108&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&psc=1 Na netu nailazim na odgovore da su moji zvucnici dimenzija 6'x9' nigde ne pise u santimetrima.
March 18Mar 18 21 hours ago, Moća said: Produvao mi jedan zvicnik pozadi u Toyoti, bas "prdi" i baš iritira. Pa resio da menjam zadnje a mozda i prednje jel imate neku preporuku? Fabrički plejer/multimedija? Ako je tako ne vredi stavljati ništa bolje (skuplje) od fabričkih jer nećeš dobiti ništa, samo će bespotrebno da bude skupo. E sad ako imaš neki ozbiljan plejer onda ti je to igra bez prestanka i razne su mogućnosti.
March 18Mar 18 Fabricki plejer :/ A jel moze da se vide specifikacije plejera pa da se na osnovu toga izaberu zvucnici? Edited March 18Mar 18 by Moća
March 26Mar 26 Kakvo je iskustvo sa kineskim alu felnama ima li ko?Planiram da uzmem jedne posto imam samo jedne pa skidam gume kad menjam zimske i letnje.
March 27Mar 27 ako neko kupuje gume ovih dana, kemoimpex zbog auto sajma ima dodatnih 5-10% na odveć snižene cene na brendove koje uvozi - lassa, hankook i /mislim/ pirelliu ovim čestim dimenzijama lassa revola bude oko 7000, hankook ventus prime 2 oko 10000, uzo par ovih potonjih
March 29Mar 29 Patosnice.Tepih ili gumene?Koristio sam tepih, raspale su se i vreme je da opet kupujem. Guma u enterijeru čak i u mom koji nije luksuzan, čini se da unosi još jedan element koji bi ga dodatno pojeftinio.
March 29Mar 29 Guma. Laka za održavanje, izdržljiva, a meni ne deluje toliko jeftino ako se uzme dobra.
March 29Mar 29 Guma, ali kvalitetna, citaj skuplja.Smrdi par dana, traje godinama, auto cistiji.Ja sam kupio u Spider auto, odlicne, uzeo i za gepek. Edited March 29Mar 29 by brusli
March 30Mar 30 Ja uzimam ove tipske gumene Rigum za sva kola sto nam stignu sa sjebanim patosnicama ili bez istih, nisam primetio da nesto smrde a lepo izgledaju.
March 31Mar 31 Gumene jesu praktičnije i lakše se održavaju ali me nervira što mi je auto uvek nekako prljaviji sa njima
April 3Apr 3 On 31. 3. 2025. at 12:13, onamonamo said:imam pitanje, veoma mi smeta smart mod kod brisaca, tj ne odgovara mi "osetljivost senzora" koji aktiviraju brisac, prilikom slabije kise treba mu vecnost da pokrene brisac, iako je vidljivost kroz soferku nikakva...mogu jedino da ukljucim brisac u prvu brzinu, pa da neprestano radi, sto mi opet smeta pri slaboj kisi....ili da drzim iskljucen brisac, pa da rucno aktiviram svaki put kad se dovoljno nakupi kapljica, a sto je opet smaranje....nervira me sto ne postoji onaj mod gde se aktivira brisac na svakih nekoliko sekundi...dakle, pitanje je da li postoji ikakva mogucnost podesavanja brisaca?bzvz, prevideh ovu temu, pa pitao na drugoj
April 4Apr 4 On 29. 3. 2025. at 10:19, Ras said:Patosnice.Tepih ili gumene?Koristio sam tepih, raspale su se i vreme je da opet kupujem. Guma u enterijeru čak i u mom koji nije luksuzan, čini se da unosi još jedan element koji bi ga dodatno pojeftinio.Ja sam svojevremeno uzeo ove neke 'Novline 3D' u AutoStyle. Po meri za konkretan model auta, 4 unutrašnje plus za gepek. Sjajno su se pokazale. Sa dve klinke, auto bi sa fabričkim tepih patosnicama bukvalno bilo nemoguće očistiti od blata. I ove gumene se isprljaju, ali njih bar mogu da lako istresem i povremeno operem crevom kad se nakanim.