Zli Gli Posted Saturday at 20:47 Posted Saturday at 20:47 CX-5 ovaj prvi model je tanak sa prostorom napred, ona sina ne moze mnogo nazad da se povuce i ja sa 193cm mogu da drzim noge samo pod uglom od otprilike 90 stepeni dok sam npr. u Astri K mogao da povucem sediste daleko nazad i izvalim se kao lord.
napadaj Posted yesterday at 06:39 Posted yesterday at 06:39 (edited) Sinoć me zaustavili na putu BG - PA. Kontrolisali brzinu, vozio sam 84 gde je ograničenje 60. Popričam sa policajcem, kažem mu: "Mislio sam da ste otišli, video sam vas kad išao kontra-smerom pre tri sata", a on počeo da se smeje i onda mi reče da po gradu ne diraju kad se tamo gde je ograničenje 50 vozi do 70, van grada gde je 60 ne diraju do 80 itd. Korisna informacija. Edited yesterday at 06:40 by napadaj 2
Bambula Posted yesterday at 07:39 Posted yesterday at 07:39 A mene uhvatio u zoni škole išao 35 Još sam ih video i lagano ka njima, on izlazi u traku i diže ruku, ja reko ok nije radar, kad on kontrola brzine, ograničenje 30 Vi ste išli 35 Rekoh svaka čast kako brinete o bezbednosti, on kaže nije ovo velika kazna 2
Mr.Mxyzptlk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 1. 3. 2025. at 14:30, MeanM@ said: Ko da samo oni oko Jagodine salju i mere. Ja dva puta fasovao tu onaj 10km prosek, nesto bilo 142 i 147 na sat. A stizalo ono, pet meseci kasnije. 5k din sa popustom bese onda. Nego pitanje, koje moderno auto ima najvise legrooma za mene i juniora combined krakate 195+190? Pri tome, junior je sedmi razred, sva je prilika da ce ici u 2+ m. cx5 je sad vec problematican, a gospodja ne zeli olako da prepusti front seat. Superb stop. da, platio sam 5k, nek ide zivot.. treba biti posteni gradjanin i platiti kaznu kad je napravis. da popravimo sistem svi zajedno.
kud u maglu Simoviću Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago On 1. 3. 2025. at 14:30, MeanM@ said: Nego pitanje, koje moderno auto ima najvise legrooma za mene i juniora combined krakate 195+190? Pri tome, junior je sedmi razred, sva je prilika da ce ici u 2+ m. cx5 je sad vec problematican, a gospodja ne zeli olako da prepusti front seat. Superb stop. terao sam jučer do ns novu octaviu karavan, benzin, ne znam koji motor. brutalno auto, bar što se prostora za noge tiče pozadi, a i visine “neba” lagano stane neko od 2m ne verujem da ima bolje za te pare
Recommended Posts