January 12Jan 12 Da li ima neko da mi preporuči dobrog majstora za VW u BG-u? Sumnja se na alternator. Zahvaljujem.
January 12Jan 12 Električar opšteg smera: - Aca Kaluđerović servis Autoelektrika Iskra kod Novog groblja, Vojvode Vuka 12 On će ti rešiti problem, remontovati alternator itd. Možeš ovde da probaš ako hoćeš prvo dijagnostiku: - Bendix, Miklošićeva 8
January 19Jan 19 On 17. 12. 2024. at 22:05, autsajder said: Šta mu je ono kad ga upalim ujutru i kresne fino, ali na pola sekunde nešto zaškripi iz motora? Anlaser? Da sređujem hitno ili da ne diram? Samo da javim da mi je bilo jeftinije da poslušam @Desmond Bojčinski umjesto @Eleniko i da ne čačkam ništa i prestalo je samo od sebe. Došlo-ošlo, ko ga..
February 15Feb 15 Dobro, sve je jeftinije u US, ima i zašto. Meni se mnogo više od svih SUV-ova sviđa:
February 18Feb 18 jel pouzdan automoli za proveru VINa? vidim da su najjeftini za 1-2 izvestaja ili ako ne, sta preporucujete?
February 19Feb 19 Probaj sifru "autoanaliza" na carverticalu, treba da imas sa tim 30% popusta i da dobijes 3 izvestaja za oko 3000din, iskoristi 1-2 a posle ces visak lako prodati nekome koga znas a kome zatreba
February 19Feb 19 Za carvertical samo se registrujes i sacekas par dana, sami ponude prvo 25, pa onda i 30%, smaraju sa mejlovima jos par puta i nude popuste.
February 21Feb 21 hvala vam, odradio u medjuvremenu jel zna neko kolika je okvirna cena ciscenja sita uljne pumpe?
February 26Feb 26 stigla mi je kazna za prekoracenje brzine oko jagodine... 150 na sat... na registru nema nikakva kazna jel mkze ovo da mi pravi problem prilikom registracije?
March 1Mar 1 On 26. 2. 2025. at 13:51, Mr.Mxyzptlk said: stigla mi je kazna za prekoracenje brzine oko jagodine... 150 na sat... na registru nema nikakva kazna jel mkze ovo da mi pravi problem prilikom registracije? Ko da samo oni oko Jagodine salju i mere. Ja dva puta fasovao tu onaj 10km prosek, nesto bilo 142 i 147 na sat. A stizalo ono, pet meseci kasnije. 5k din sa popustom bese onda. Nego pitanje, koje moderno auto ima najvise legrooma za mene i juniora combined krakate 195+190? Pri tome, junior je sedmi razred, sva je prilika da ce ici u 2+ m. cx5 je sad vec problematican, a gospodja ne zeli olako da prepusti front seat. Superb stop.