Boksi Posted January 12 Posted January 12 Da li ima neko da mi preporuči dobrog majstora za VW u BG-u? Sumnja se na alternator. Zahvaljujem.
Eleniko Posted January 12 Posted January 12 Električar opšteg smera: - Aca Kaluđerović servis Autoelektrika Iskra kod Novog groblja, Vojvode Vuka 12 On će ti rešiti problem, remontovati alternator itd. Možeš ovde da probaš ako hoćeš prvo dijagnostiku: - Bendix, Miklošićeva 8 1
autsajder Posted January 19 Posted January 19 On 17. 12. 2024. at 22:05, autsajder said: Šta mu je ono kad ga upalim ujutru i kresne fino, ali na pola sekunde nešto zaškripi iz motora? Anlaser? Da sređujem hitno ili da ne diram? Samo da javim da mi je bilo jeftinije da poslušam @Desmond Bojčinski umjesto @Eleniko i da ne čačkam ništa i prestalo je samo od sebe. Došlo-ošlo, ko ga.. 1 1
zorglub Posted February 15 Posted February 15 Dobro, sve je jeftinije u US, ima i zašto. Meni se mnogo više od svih SUV-ova sviđa: 1
smooth.Op Posted Monday at 20:21 Posted Monday at 20:21 Kumu tokom noći maznuli ful led far sa trista osmice. Ruke im se osušile... 1
pbg12345 Posted Tuesday at 14:28 Posted Tuesday at 14:28 jel pouzdan automoli za proveru VINa? vidim da su najjeftini za 1-2 izvestaja ili ako ne, sta preporucujete?
Zli Gli Posted Wednesday at 06:39 Posted Wednesday at 06:39 Probaj sifru "autoanaliza" na carverticalu, treba da imas sa tim 30% popusta i da dobijes 3 izvestaja za oko 3000din, iskoristi 1-2 a posle ces visak lako prodati nekome koga znas a kome zatreba 1
stajebrebilo Posted Wednesday at 13:43 Posted Wednesday at 13:43 Za carvertical samo se registrujes i sacekas par dana, sami ponude prvo 25, pa onda i 30%, smaraju sa mejlovima jos par puta i nude popuste. 2 1
pbg12345 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago hvala vam, odradio u medjuvremenu jel zna neko kolika je okvirna cena ciscenja sita uljne pumpe?
Recommended Posts