copkillah Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 On 20. 12. 2024. at 21:13, napadaj said: Drugar kupuje auto i treba da ode u Parking servis da uđe u sistem zonskog parkiranja u svom kraju. Da li je za Parking servis dovoljna potvrda o tome da je podnet zahtev za novu saobraćajnu dozvolu ili traže baš novu saobraćajnu? Ako je samo zahtev, onda će maksimalno moći da plati za mesec dana parkinga, što je naravno dovoljno da dobije saobraćajnu i da sledeći put plati unapred koliko želi.
napadaj Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Na kraju sam od drugara saznao da to može da se uradi i elektronski, tako da niko ne gleda da li imate saobraćajnu ili potvrdu, važno je samo da se podaci o prebivalištu vlasnika vozila slažu sa podacima iz lične karte. Dakle, bespotrebno sam čekao nedelju dana da dobijem saobraćajnu. 1
nenad Posted January 5 Posted January 5 valjda je ovo prava tema za pitanje. posto se porodica siri, doslo vreme xa se kupi neki "tenk", u kome ce moci da se vozi dvoje male dece i dvoje odraslih. znaci neki suv 20-25k eur, zeni se svidja kodiak. sta uzeti?
Zli Gli Posted January 5 Posted January 5 (edited) Za te pare bi trebalo da moze da se uzme neki DS7 sa do stotinak hiljada km i to ti je ubedljivo najlepsi auto u klasi, plus oprema uvek namunjena do bola. Onaj 1.6 turbo benzin sa 180ks, uzmes to i budes glavni baja u kraju. Rezerve npr. Mazda CX-5 (samo benzin), Hjundai Tucson, Kia Sportage (ali onda neces znati jel vozis Sportaz, Sportidz ili Sportejdz), Pezo 3008, Citroen C5 Aircross ili mozda neki Tiguan ili taj pomenuti Kodiaq, mada mi je on nesto preglomazan. Edited January 5 by Zli Gli
nenad Posted January 5 Posted January 5 23 minutes ago, Zli Gli said: Za te pare bi trebalo da moze da se uzme neki DS7 sa do stotinak hiljada km i to ti je ubedljivo najlepsi auto u klasi, plus oprema uvek namunjena do bola. Onaj 1.6 turbo benzin sa 180ks, uzmes to i budes glavni baja u kraju. Rezerve npr. Mazda CX-5 (samo benzin), Hjundai Tucson, Kia Sportage (ali onda neces znati jel vozis Sportaz, Sportidz ili Sportejdz), Pezo 3008, Citroen C5 Aircross ili mozda neki Tiguan ili taj pomenuti Kodiaq, mada mi je on nesto preglomazan. ja sam brt seljak sa korduna, dnk mi ne dozvoljava da uzmem francuza ili kiju. kodiak mi je trenutno prvi izbor, mada se ja bas ne razumem, pa je svaki savet dobrodosao. na kraju je plan da ga uzmem preko firme, mada to onda ogranicava izbor, tako da je mozda varijanta da zajmim kes, uvezem auto na zenu i onda ga firma kupi od nje. ako ima neki laksi nacin, to bi bilo super. 1 1
Lancia Posted January 5 Posted January 5 1 hour ago, nenad said: valjda je ovo prava tema za pitanje. posto se porodica siri, doslo vreme xa se kupi neki "tenk", u kome ce moci da se vozi dvoje male dece i dvoje odraslih. znaci neki suv 20-25k eur, zeni se svidja kodiak. sta uzeti? Skvo zna znanje to je najbolji auto u klasi uz RAV 4 (tu ti je @radisa da potvrdi) eventualno ako volis malo brzu voznju Cupra Ateca. Sva tri komada su provereno kvalitetni. 1 1
ZokiAsov Posted January 5 Posted January 5 2 hours ago, Zli Gli said: Za te pare bi trebalo da moze da se uzme neki DS7 sa do stotinak hiljada km i to ti je ubedljivo najlepsi auto u klasi, plus oprema uvek namunjena do bola. Onaj 1.6 turbo benzin sa 180ks, uzmes to i budes glavni baja u kraju. Rezerve npr. Mazda CX-5 (samo benzin), Hjundai Tucson, Kia Sportage (ali onda neces znati jel vozis Sportaz, Sportidz ili Sportejdz), Pezo 3008, Citroen C5 Aircross ili mozda neki Tiguan ili taj pomenuti Kodiaq, mada mi je on nesto preglomazan. Karok je u klasi sprotidza i tuksona, Kodiak je klasa iznad 2
kud u maglu Simoviću Posted January 5 Posted January 5 škodilak uzimati samo u višem ili najvišem paketu opreme onaj osnovni je blagi užas super be > kodiaq 1 1
Lancia Posted January 5 Posted January 5 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: škodilak uzimati samo u višem ili najvišem paketu opreme onaj osnovni je blagi užas super be > kodiaq Sta je super be? 2
Zli Gli Posted January 5 Posted January 5 (edited) 2 hours ago, ZokiAsov said: Karok je u klasi sprotidza i tuksona, Kodiak je klasa iznad Pa da, zato sam i napisao da mi je preglomazan, pogotovo sto kaze da su deca mala. Evo bas je jedan u servisu kod mog majstora, predugacak preveliki auto, pakao za zujanje i parkiranje po gradu. Bar tako deluje, mozda i gresim. I ovo za opremu stoji, ako nije neki najjaci paket ume da bude dosta jadno iznutra. Edited January 5 by Zli Gli
nenad Posted January 5 Posted January 5 (edited) 7 minutes ago, Eleniko said: ako su deca mala, onda može i toyota C-HR retko dobro avto malo mi je to, eventualno C-RV. edit za zujanje po gradu (sto ne radim otprilike nikad :)), imam zeninog ficu. Edited January 5 by nenad
kud u maglu Simoviću Posted January 5 Posted January 5 1 hour ago, Lancia said: Sta je super be? škoda superb
Ardian Posted January 6 Posted January 6 20 hours ago, Zli Gli said: Kia Sportage (ali onda neces znati jel vozis Sportaz, Sportidz ili Sportejdz) Спортиџ! 1 1
Recommended Posts