Filozof manijak Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kada se to meni desilo, bacio sam pogled na info tablu u SUP-u u Kraljevića Marka, i tamo je sve lepo pisalo. Mislim, logično je pomisliti da - ako u ličnom dokumentu postoji upisan podatak o adresi prebivališta, kada se ista promeni, to se mora uraditi i u dokumentu. - ovo je meni objasnio saobraćajac kada sam mu postavio isto pitanje kao ti meni.
Milosh76 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Meni je u pasosu razlicita adresa u odnosu na licnu kartu. I niko me nikad nije cimao za to. Edited 3 hours ago by Milosh76
Boksi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 59 minutes ago, Filozof manijak said: Ja sam zbog toga (razlika u mestu prebivalište u ličnoj karti i vozačkoj dozvoli) svojevremeno završio kod sudije za prekršaje. Kada neko promeni mesto prebivališta, mora se izvršiti promena u oba dokumenta. I taj odgovor ja to nisam znao, niko mi nije rekao - ne pali, jer nepoznavanje zakona ne oslobađa od odgovornosti. Ne pitajte kako znam Ja imam taj tupast pogled i dobroćudnu facu pa mi prolazi
Filozof manijak Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A ja nemam nikakav dekolte, pa mi nije prošlo Spoiler
Boksi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Filozof manijak said: A ja nemam nikakav dekolte, pa mi nije prošlo Hide contents Spoiler
ivy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 40 minutes ago, Filozof manijak said: Kada se to meni desilo, bacio sam pogled na info tablu u SUP-u u Kraljevića Marka, i tamo je sve lepo pisalo. Mislim, logično je pomisliti da - ako u ličnom dokumentu postoji upisan podatak o adresi prebivališta, kada se ista promeni, to se mora uraditi i u dokumentu. - ovo je meni objasnio saobraćajac kada sam mu postavio isto pitanje kao ti meni. logicno je...ali i nije.. samo sto na vozackoj nigde ne pise adresa nego se uvek uz daje i licna karta.. i meni je u pasosu drugacija adresa nego na lk..
radisa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se ne iznenadite, morate i na saobračajnoj da promenite, ako menjate LK (ako se dobro sećam, i tamo piše isto, i pre par godina su me nešto drndali kod registracije za to),...
Filozof manijak Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) A zašto nije logično za vozačku, to je isto lični dokument? esid: btw, meni se to desilo dok su još stare vozačke, one papirne, bile u opticaju. Nisam siguran, ali mislim da saobraćajni policajac nema prava da ti traži ličnu kartu na uvid, samo saobraćajnu i vozačku. Edited 2 hours ago by Filozof manijak
ivy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) zato sto ti RS dala dozvolu da vozis na teritoriji RS na osnovu polozenog vozackog ispita i za to nije bitno gde zivis...za to je tu licna karta.. onda bi svi dokumenti trebali da imaju cip za promenu adrese i gotovo. Edited 2 hours ago by ivy
radisa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Filozof manijak said: mislim da saobraćajni policajac nema prava da ti traži ličnu kartu na uvid, samo saobraćajnu i vozačku. Loše misliš... Desi mi se da mi vozačku ne traži (što može da ima nekog smisla imam 50 godina, teško da vozim bez vozačke u tim godinama), ali LK i saobraćajnu uvek...
Filozof manijak Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago traže i meni stalno, ali neko mi je svojevremeno objasnio, kako nemaju pravo po zakonu da traže LK. E sad, možda se zakon u međuvremenu promenio, ili taj neko mene pogrešno informisao. jel može neki pravnik da odgovori na ovo?
ivy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago uvek traze vozacku i licnu kartu...meni cesto ne traze saobracajnu ali zato je tu nalepnica..
Eleniko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Milosh76 said: Meni je u pasosu razlicita adresa u odnosu na licnu kartu. I niko me nikad nije cimao za to. Znao sam da si u prekršaju 1
Recommended Posts