Milosh76 Posted November 12 Posted November 12 Meni je hotel za gume+montaza+balansiranje izaslo 8400 kod Adama.
napadaj Posted November 12 Posted November 12 (edited) Za hotel mi rekoše da je 200 dinara po gumi mesečno, ostavio sam im letnje, mada ću verovatno da ih uzmem u nekom momentu i odnesem kod svojih da ih čuvaju za 0 dinara. Edited November 12 by napadaj 1
Milosh76 Posted November 12 Posted November 12 Vise volim svoja ledja nego 800 din mesecno.. a i nemam ih gde. Imam dva kompleta guma sa zimskim gumama sam ukupno presao oko 11000km za 3 sezone ( pocela cetvrta sezona), a sa letnjim 36000 za 3 sezone... Cenim da letnje mogu jos dve da izguraju, a zimske i vise.
napadaj Posted November 12 Posted November 12 Ja ih imam gde, pa ću zato da ih uzmem kad budem išao do svojih. Dotad nek se banjaju u hotelu.
napadaj Posted November 12 Posted November 12 Ispravka - nisu mi dobro rekli, nije 200 RSD/m za 16/17", nego 150, upravo bacio pogled na potvrdu koju sam dobio.
copkillah Posted November 12 Posted November 12 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: sledeći put idi s grobarskim obeležjem i dobićeš vip tretman a ja sad čuvam gume kod lika kog sam upoznao u Pioniru pre 15 godina 1
zorglub Posted November 13 Posted November 13 On 12. 11. 2024. at 19:08, napadaj said: veličine 16 i 17 idu pod ovu cenu Jesul' na jednom autu različite dimenzije, ili voziš 2 auta?
napadaj Posted November 13 Posted November 13 Nijedno, to je cena čuvanja guma u Adamu za te dve dimenzije. Za veće gume su veće i cene. 1
ivy Posted November 17 Posted November 17 jeste vi znali da vozacka mora menjati ako se promeni mesto prebivalista?
Boksi Posted November 17 Posted November 17 9 minutes ago, ivy said: jeste vi znali da vozacka mora menjati ako se promeni mesto prebivalista? Misliš na saobraćajnu? 1
ivy Posted November 17 Posted November 17 (edited) A kad dodje vreme za zamenu dozvole? Edited November 17 by ivy
Recommended Posts