Grunf Posted November 8 Posted November 8 (edited) 20 hours ago, Deda Drda said: Molim za pomoć. Neko je ovde pominjao da ima dobrog majstora za Honde. Istekla je garancija pa da ne moram više u Deltu. Hvala Mita 0637788829. Ja sam odrzavao kod njega Hondu dok sam je imao. Bas je dobar. Edited November 8 by Grunf 1
Luther Posted November 8 Posted November 8 35 minutes ago, Grunf said: Mita 0637788829. Ja sam odrzavao kod njega Hondu dok sam je imao. Bas je dobar. Gde je taj Mita?
Grunf Posted November 8 Posted November 8 12 minutes ago, Luther said: Gde je taj Mita? Veliki Mokri Lug, tik pored autoputa 1
ivy Posted November 8 Posted November 8 Zamenila sam gume ipak.. A sto sam imala srece sa tajmingom bila sam prva na redu, cim sam stigla odmah na dizalicu sve bilo gotova za 15min 😁 1
ivy Posted November 8 Posted November 8 ma mozda je bilo i 20-25min nemam pojma..poenta je da sam bila prva,bez reda a zamena je bila tockova..imamo dva kompleta tockova.. 1
Deda Drda Posted November 8 Posted November 8 4 hours ago, Grunf said: Mita 0637788829. Ja sam odrzavao kod njega Hondu dok sam je imao. Bas je dobar. Hvala puno. Mislim da si nekome preporučio pa sam zapamptio. E, sad i ova preporuka @brusli deluje jako dobro. Sad samo poll da se napravi. Šalim se, hvala puno obojici.
dekki Posted November 12 Posted November 12 On 8. 11. 2024. at 14:38, ivy said: ma mozda je bilo i 20-25min nemam pojma..poenta je da sam bila prva,bez reda a zamena je bila tockova..imamo dva kompleta tockova.. Колико је коштала замена точкова?
napadaj Posted November 12 Posted November 12 (edited) Malopre sam menjao gume u Adamu na Tošinom bunaru - montaža i balansiranje 4 gume 4.200 dinara (veličine 16 i 17 idu pod ovu cenu), reglaža prednjeg trapa 2.500 dinara. Edited November 12 by napadaj 1
ivy Posted November 12 Posted November 12 17 minutes ago, dekki said: Колико је коштала замена точкова? 1200 1
copkillah Posted November 12 Posted November 12 10 minutes ago, napadaj said: Malopre sam menjao gume u Adamu na Tošinom bunaru - montaža i balansiranje 4 gume 4.200 dinara (veličine 16 i 17 idu pod ovu cenu), reglaža prednjeg trapa 2.500 dinara. heh, poslednji put kada sam bio u Adamu, nisu dobro namazali onaj lepak na jednu felnu i počela je da propušta vazduh u nekom momentu. mada su inače korektni uglavnom
kud u maglu Simoviću Posted November 12 Posted November 12 10 minutes ago, napadaj said: Malopre sam menjao gume u Adamu na Tošinom bunaru - montaža i balansiranje 4 gume 4.200 dinara (veličine 16 i 17 idu pod ovu cenu), reglaža prednjeg trapa 2.500 dinara. sledeći put idi s grobarskim obeležjem i dobićeš vip tretman 1 1
Recommended Posts