Eleniko Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 1 hour ago, ivy said: jel bih mogla ici na Taru za vikend sa letnjim gumama? gume su nove,od proletos a temp su u plusu i suvo ja 5 godina nisam stavio zimske gume, doduše ne idem po snežnim planinama a u ravnici ga taman toliko i nema....
Moća Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 Rikavela mi akumulator na Tojoti Koroli, neka preporuka? 2015.g. 1.6benz.
Eleniko Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 pa ne varta, nikako - šalju bofl na balkan i ne priznaju garanciju u poslednjim nedeljama pred istek, nađu način da se izvuku računajući da ih nećeš na sud za 100e. 1
Eleniko Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 imao sam negde na nekom forumu, da li ovde ili na garaži, epski uradak od 10 šlajfni o tome kako me zastupnik varte tadašnji torex izjebao - za tada najskuplju silver vartu, ako me ne bude mrzelo naći ću u međuvremenu se to sa vartom pretvorilo u pandemiju https://vstrom-klv.eu/index.php?topic=741.0
kud u maglu Simoviću Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 (edited) nisam ni znao da duracell prodaje ovde akumulatore ako je struja u kolima ok svaki će da radi posao. naravno ako kola imaju start/stop sistem obratiti pažnju jer su ti akumulatori nešto skuplji/drugačiji varta na il Edited November 7, 2024 by kud u maglu Simoviću 1
Eleniko Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 moja preporuka iz ličnog iskustva je duracell ili exide, oba trošio posle tog debakla sa vartom, odlični na jačim dizelašima 120-150KS koji su nezgodni za paljenje. trenutno duracell AGM od 2019, sve ok. to i iz priče drugih japanski yuasa
x500 Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 2 hours ago, ivy said: jel bih mogla ici na Taru za vikend sa letnjim gumama? gume su nove,od proletos a temp su u plusu i suvo Da i ne. Vreme je suvo, bez snega i to je ok za letnje gume. Noci i jutra su sa mrazom, do -2, i to jeste problem zato sto negde moze biti leda od inja i magle. Letnja guma postaje kruta na temperaturama ispod 5C. Ako vec moras vozi pazljivo i preko dana, kada su vece temperature. Srecno 2
Eleniko Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 53 minutes ago, Eleniko said: moja preporuka iz ličnog iskustva je duracell ili exide, oba trošio posle tog debakla sa vartom, odlični na jačim dizelašima 120-150KS koji su nezgodni za paljenje. trenutno duracell AGM od 2019, sve ok. to i iz priče drugih japanski yuasa da se korigujem, malo sam uključio mozak, koristio sam žutu optimu a ne exide, mada oba brenda imaju vrhunsku reputaciju. takođe još jedna odlična baterija - energizer, klasa duracella a lakše se nalazi.
ivy Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 2 hours ago, x500 said: Da i ne. Vreme je suvo, bez snega i to je ok za letnje gume. Noci i jutra su sa mrazom, do -2, i to jeste problem zato sto negde moze biti leda od inja i magle. Letnja guma postaje kruta na temperaturama ispod 5C. Ako vec moras vozi pazljivo i preko dana, kada su vece temperature. Srecno hvala na pojasnjenju i zeljama 1
brusli Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 9 hours ago, Deda Drda said: Molim za pomoć. Neko je ovde pominjao da ima dobrog majstora za Honde. Istekla je garancija pa da ne moram više u Deltu. Hvala FK2 Servis Prvoboraca 41
Moća Posted November 8, 2024 Posted November 8, 2024 Kupljen Exide akumulator pali, ide, vozi. Hvala na savetima. 2 1
Zli Gli Posted November 8, 2024 Posted November 8, 2024 (edited) Ja kako kupim neki noviji auto u zadnje vreme iz Svice, tako mu ne radi AGM akumulator kad dodjem da ga preuzmem. A cene tih za start/stop sistem prava sitnica, 150e prosek. Pitao ovog sto radi prevoz da pratimo to ubuduce, vozace njegove i ove u carinskom skladistu, kaze preko je vec bio mrtav akumulator, blabla. Evo Mokka X 2017. godiste, u autu Bosch akumulator bez GM oznake, dakle nije fabricki pa ispada da je vec drugi crkao za 7 godina, kako da ne. Neko lagano zamenio, jebem ih u usta prevarantska sve. Idem sad da kupim Exide AGM 72ah, cena 15 hiljada s popustom, dakle nisam ni krenuo da sredjujem auto za prodaju a vec 130 evrica za dobar dan. Edited November 8, 2024 by Zli Gli
Recommended Posts