Eleniko Posted November 7 Posted November 7 1 hour ago, ivy said: jel bih mogla ici na Taru za vikend sa letnjim gumama? gume su nove,od proletos a temp su u plusu i suvo ja 5 godina nisam stavio zimske gume, doduše ne idem po snežnim planinama a u ravnici ga taman toliko i nema....
Moća Posted November 7 Posted November 7 Rikavela mi akumulator na Tojoti Koroli, neka preporuka? 2015.g. 1.6benz.
Eleniko Posted November 7 Posted November 7 pa ne varta, nikako - šalju bofl na balkan i ne priznaju garanciju u poslednjim nedeljama pred istek, nađu način da se izvuku računajući da ih nećeš na sud za 100e. 1
Eleniko Posted November 7 Posted November 7 imao sam negde na nekom forumu, da li ovde ili na garaži, epski uradak od 10 šlajfni o tome kako me zastupnik varte tadašnji torex izjebao - za tada najskuplju silver vartu, ako me ne bude mrzelo naći ću u međuvremenu se to sa vartom pretvorilo u pandemiju https://vstrom-klv.eu/index.php?topic=741.0
kud u maglu Simoviću Posted November 7 Posted November 7 (edited) nisam ni znao da duracell prodaje ovde akumulatore ako je struja u kolima ok svaki će da radi posao. naravno ako kola imaju start/stop sistem obratiti pažnju jer su ti akumulatori nešto skuplji/drugačiji varta na il Edited November 7 by kud u maglu Simoviću 1
Eleniko Posted November 7 Posted November 7 moja preporuka iz ličnog iskustva je duracell ili exide, oba trošio posle tog debakla sa vartom, odlični na jačim dizelašima 120-150KS koji su nezgodni za paljenje. trenutno duracell AGM od 2019, sve ok. to i iz priče drugih japanski yuasa
x500 Posted November 7 Posted November 7 2 hours ago, ivy said: jel bih mogla ici na Taru za vikend sa letnjim gumama? gume su nove,od proletos a temp su u plusu i suvo Da i ne. Vreme je suvo, bez snega i to je ok za letnje gume. Noci i jutra su sa mrazom, do -2, i to jeste problem zato sto negde moze biti leda od inja i magle. Letnja guma postaje kruta na temperaturama ispod 5C. Ako vec moras vozi pazljivo i preko dana, kada su vece temperature. Srecno 2
Eleniko Posted November 7 Posted November 7 53 minutes ago, Eleniko said: moja preporuka iz ličnog iskustva je duracell ili exide, oba trošio posle tog debakla sa vartom, odlični na jačim dizelašima 120-150KS koji su nezgodni za paljenje. trenutno duracell AGM od 2019, sve ok. to i iz priče drugih japanski yuasa da se korigujem, malo sam uključio mozak, koristio sam žutu optimu a ne exide, mada oba brenda imaju vrhunsku reputaciju. takođe još jedna odlična baterija - energizer, klasa duracella a lakše se nalazi.
ivy Posted November 7 Posted November 7 2 hours ago, x500 said: Da i ne. Vreme je suvo, bez snega i to je ok za letnje gume. Noci i jutra su sa mrazom, do -2, i to jeste problem zato sto negde moze biti leda od inja i magle. Letnja guma postaje kruta na temperaturama ispod 5C. Ako vec moras vozi pazljivo i preko dana, kada su vece temperature. Srecno hvala na pojasnjenju i zeljama 1
brusli Posted November 7 Posted November 7 9 hours ago, Deda Drda said: Molim za pomoć. Neko je ovde pominjao da ima dobrog majstora za Honde. Istekla je garancija pa da ne moram više u Deltu. Hvala FK2 Servis Prvoboraca 41
Moća Posted November 8 Posted November 8 Kupljen Exide akumulator pali, ide, vozi. Hvala na savetima. 2 1
Zli Gli Posted November 8 Posted November 8 (edited) Ja kako kupim neki noviji auto u zadnje vreme iz Svice, tako mu ne radi AGM akumulator kad dodjem da ga preuzmem. A cene tih za start/stop sistem prava sitnica, 150e prosek. Pitao ovog sto radi prevoz da pratimo to ubuduce, vozace njegove i ove u carinskom skladistu, kaze preko je vec bio mrtav akumulator, blabla. Evo Mokka X 2017. godiste, u autu Bosch akumulator bez GM oznake, dakle nije fabricki pa ispada da je vec drugi crkao za 7 godina, kako da ne. Neko lagano zamenio, jebem ih u usta prevarantska sve. Idem sad da kupim Exide AGM 72ah, cena 15 hiljada s popustom, dakle nisam ni krenuo da sredjujem auto za prodaju a vec 130 evrica za dobar dan. Edited November 8 by Zli Gli
Recommended Posts