Eleniko Posted October 21 Posted October 21 On 21. 9. 2024. at 0:25, Desmond Bojčinski said: Koja je fora da se u svim testovima pouzdanosti Mini trpa ako ne u prvih 5 onda 10 sigurno? Bogumi i na prvo.... Naslov u linku vara, ima lista pouzdanosti. Po takvoj iz 2018. ili 2019. sam kupio Suzuki kad je bio broj 1, sad je 3. https://biznis.kurir.rs/info-biz/9467635/koje-automobile-treba-izbegavati
kud u maglu Simoviću Posted October 21 Posted October 21 šteta što nisam uzeo seljutm mada, nikad nije kasno
Ras Posted October 26 Posted October 26 Gde da potražim felnu (čelična), novu ili polovnu? Potreban mi je 1 komad za rezervnu gumu, ovi kod mene kod kojih čuvam i menjam gume nabavljaju samo na par (2, 4...). Od svega se pravi nauka.
nesha taxista Posted November 3 Posted November 3 On 21.10.2024. at 10:19, Eleniko said: Bogumi i na prvo.... Naslov u linku vara, ima lista pouzdanosti. Po takvoj iz 2018. ili 2019. sam kupio Suzuki kad je bio broj 1, sad je 3. https://biznis.kurir.rs/info-biz/9467635/koje-automobile-treba-izbegavati Suzuki je svuda među prvima po tome tako da verujem da se nisi pokajao. 1
x500 Posted November 3 Posted November 3 On 26. 10. 2024. at 11:56, Ras said: Gde da potražim felnu (čelična), novu ili polovnu? Potreban mi je 1 komad za rezervnu gumu, ovi kod mene kod kojih čuvam i menjam gume nabavljaju samo na par (2, 4...). Od svega se pravi nauka. Imas par mesta u "kraju". Ima par vulkanizera u Vladimira Tomanovica, od Vatrometa desno posle pravog mosta. Imas 2 vulnizera u G.Vucica pre Cvetka - Srki i jos jedan lokal ispod. Probaj i kod Marjana u M.Rakica, ispod VI gimnazije. I ima par na Bulevaru, od Cvetka prema Ustanickoj. 1
Ras Posted November 3 Posted November 3 Hvala @x500! Znam ih sve, pa ću ih obilaziti lagano. Hteo sam prečicom da rešim problem, ali više nije hitno. U međuvremenu sam naučio o felnama koje su mi potrebne, pa i o tome da su retke 1
Ras Posted November 3 Posted November 3 (edited) Kia. Potreban mi je 1 komad, hoću rezervni točak punih dimenzija. 6Jx15 ET48 Centralna rupa je 54,1mm, montaža 4x100. Nalazim u ponudi nove čelične po korektnoj ceni, ali 6Jx15 ET36 Ne znam da li je taj ofset toliko bitan za rezervni točak. Verujem da ne, ali ću proveriti. Cena u Kia centru preko 20000 din. Edited November 3 by Ras
Eleniko Posted November 3 Posted November 3 Moraš sačekati da se vratim u Bgd pa ću ti reći šta imam, u podrumu je 1
Ras Posted November 3 Posted November 3 (edited) Naravno, sad sam ionako već odradio zamenu na zimske gume, pa felnu kad nađem. Edited November 3 by Ras 1
Zli Gli Posted November 5 Posted November 5 (edited) On 3. 11. 2024. at 22:02, Ras said: Cena u Kia centru preko 20000 din. Bolest. Pogledaj ovo, prva je 5.5J i ET45 sto lagano prolazi za rezervni tocak a za drugi oglas zovi i pitaj za te parametre Edited November 5 by Zli Gli 1
ivy Posted November 7 Posted November 7 jel bih mogla ici na Taru za vikend sa letnjim gumama? gume su nove,od proletos a temp su u plusu i suvo 2
Deda Drda Posted November 7 Posted November 7 Molim za pomoć. Neko je ovde pominjao da ima dobrog majstora za Honde. Istekla je garancija pa da ne moram više u Deltu. Hvala
Recommended Posts