Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted

Koja je fora da se u svim testovima pouzdanosti Mini trpa ako ne u prvih 5 onda 10 sigurno? 

Posted

u zelenoj zoni imam pravo 2h + 1h ili ukupno 4h?

Posted

Trebalo bi da je 3 startno po osnovnoj cijeni i taj jedan dodatni po višoj

• Hvala 1
Posted

Da, s tim da taj četvrti sat po skupljoj ceni ne dozvoljavaju da uplatiš dok ti pred kraj trećeg ne stigne upozorenje na isticanje parkinga.

Ova prva tri možeš platiti odmah na početku parkiranja trima uzastopnim porukama ako znaš da ćeš se zadržati preko dva sata.

Posted

Evo sad sam uplatila treći sat, dakle za sat vremena mogu još jednom i to je to, moraću da premestim kola. Hvala.

Bila sam našla mesto u krugu KBC ali me sramota da tamo zauzimam mesto nekome ko dolazi da se leči a ja produžila na posao. U Pasterovoj se nekako nađe, i to u gornjem delu, ka Hramu. Posle tog četvrtog sata ne smem uopšte u zelenoj zoni da se parkiram, sve i da nađem drugo mesto?

Posted

Mora pola sata razlike izmedju dva parkiranja u istoj zoni.

• Hvala 1
Posted (edited)

Mislim da moraš pola sata da čekaš pa onda možeš ponovo ili da promeniš zonu.

S druge strane, posle 15 sati ne bi trebalo da bude gužve u krugu KBC-a, tako da možda ipak probaš tamo bez griže savesti.

Edited by vememah
  • Hvala 1
Posted

Gledam povremeno skutere na kp,uglavnom do 50cc koje mogu na žute table.

Zašto su Vespe ovako skupe ,razumem brend , ali na primer ako polovan običan skuter nekinez ,neko godište, košta 

na primer 500 evra  a Vespa isto godište je skoro 2000 evra

Lepo izgledaju ali jel to realno ,jesu li stvarno toliko kvalitetni ? 

Posted

Verovatno si video već, ali neka ga:

Velika preporuka za kanal btw.

Takođe, da uzimam 50ccm, uvek bih pre gledao one sa velikim točkovima, možda da pogledaš nešto tipa Honda Cub, ili Piaggio Liberty?

Posted
3 hours ago, zorglub said:

Verovatno si video već, ali neka ga:

Velika preporuka za kanal btw.

Takođe, da uzimam 50ccm, uvek bih pre gledao one sa velikim točkovima, možda da pogledaš nešto tipa Honda Cub, ili Piaggio Liberty?

e, da ne znaš možda da li je istina, oni glupavi sa dva točkića napred, a nekad i nazad, mogu da se voze samo sa B, ne moraš ništa dodatno?

• +1 1
Posted (edited)

MP3 i Yamaha Tricity... zavisi od opreme, mislim da mora da ima rucnu kočnicu ili tako nešto, nemoj da me držiš za reč. Znam sigurno da postoje trotočkaši koji mogu da se vode na B, ali da ima i onih drugih.

Sad ću da pitam kolegu koji ga je vozio, ček.

Edip: Da, nožna kočnica i proširen razmak između prednjih točkova. Kod Piaggio-a su to LT modeli.

Edited by zorglub
  • +1 2
Posted

da li neko moze da preporuci - naravno dobrog - majstora za mercedes a 170 u beogradu?

poz

Posted
Just now, le petit nicolas said:

da li neko moze da preporuci - naravno dobrog - majstora za mercedes a 170 u beogradu?

poz

vlada i mile 

baštovanska 29

banjica

011/3984686

• Hvala 1