Desmond Bojčinski Posted September 20 Posted September 20 Koja je fora da se u svim testovima pouzdanosti Mini trpa ako ne u prvih 5 onda 10 sigurno?
James Marshall Posted September 26 Posted September 26 Trebalo bi da je 3 startno po osnovnoj cijeni i taj jedan dodatni po višoj 1
vememah Posted September 26 Posted September 26 Da, s tim da taj četvrti sat po skupljoj ceni ne dozvoljavaju da uplatiš dok ti pred kraj trećeg ne stigne upozorenje na isticanje parkinga. Ova prva tri možeš platiti odmah na početku parkiranja trima uzastopnim porukama ako znaš da ćeš se zadržati preko dva sata.
Valk Posted September 26 Posted September 26 Evo sad sam uplatila treći sat, dakle za sat vremena mogu još jednom i to je to, moraću da premestim kola. Hvala. Bila sam našla mesto u krugu KBC ali me sramota da tamo zauzimam mesto nekome ko dolazi da se leči a ja produžila na posao. U Pasterovoj se nekako nađe, i to u gornjem delu, ka Hramu. Posle tog četvrtog sata ne smem uopšte u zelenoj zoni da se parkiram, sve i da nađem drugo mesto?
Milosh76 Posted September 26 Posted September 26 Mora pola sata razlike izmedju dva parkiranja u istoj zoni. 1
vememah Posted September 26 Posted September 26 (edited) Mislim da moraš pola sata da čekaš pa onda možeš ponovo ili da promeniš zonu. S druge strane, posle 15 sati ne bi trebalo da bude gužve u krugu KBC-a, tako da možda ipak probaš tamo bez griže savesti. Edited September 26 by vememah 1
Fakundo Sava Posted September 27 Posted September 27 Gledam povremeno skutere na kp,uglavnom do 50cc koje mogu na žute table. Zašto su Vespe ovako skupe ,razumem brend , ali na primer ako polovan običan skuter nekinez ,neko godište, košta na primer 500 evra a Vespa isto godište je skoro 2000 evra Lepo izgledaju ali jel to realno ,jesu li stvarno toliko kvalitetni ?
zorglub Posted September 27 Posted September 27 Verovatno si video već, ali neka ga: Velika preporuka za kanal btw. Takođe, da uzimam 50ccm, uvek bih pre gledao one sa velikim točkovima, možda da pogledaš nešto tipa Honda Cub, ili Piaggio Liberty?
Vapad Posted September 27 Posted September 27 3 hours ago, zorglub said: Verovatno si video već, ali neka ga: Velika preporuka za kanal btw. Takođe, da uzimam 50ccm, uvek bih pre gledao one sa velikim točkovima, možda da pogledaš nešto tipa Honda Cub, ili Piaggio Liberty? e, da ne znaš možda da li je istina, oni glupavi sa dva točkića napred, a nekad i nazad, mogu da se voze samo sa B, ne moraš ništa dodatno? 1
zorglub Posted September 27 Posted September 27 (edited) MP3 i Yamaha Tricity... zavisi od opreme, mislim da mora da ima rucnu kočnicu ili tako nešto, nemoj da me držiš za reč. Znam sigurno da postoje trotočkaši koji mogu da se vode na B, ali da ima i onih drugih. Sad ću da pitam kolegu koji ga je vozio, ček. Edip: Da, nožna kočnica i proširen razmak između prednjih točkova. Kod Piaggio-a su to LT modeli. Edited September 27 by zorglub 2
le petit nicolas Posted September 28 Posted September 28 da li neko moze da preporuci - naravno dobrog - majstora za mercedes a 170 u beogradu? poz
kud u maglu Simoviću Posted September 28 Posted September 28 Just now, le petit nicolas said: da li neko moze da preporuci - naravno dobrog - majstora za mercedes a 170 u beogradu? poz vlada i mile baštovanska 29 banjica 011/3984686 1
Desmond Bojčinski Posted October 2 Posted October 2 (edited) https://www.instagram.com/reel/DAEY45cofkm/?igsh=cXA2Y2Z5Njg5Ymdi Menjač iz nekog Audija. Video mi diže i šećer i anksioznost u isto vreme Edited October 2 by Desmond Bojčinski 2 2
Recommended Posts