Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted

svi automobili WAG grupacije od golfa 2 na ovamo nemaju osigurace, jer su dovoljno sigurni i bez njih :bee:

Posted
svi automobili WAG grupacije od golfa 2 na ovamo nemaju osigurace, jer su dovoljno sigurni i bez njih :bee:
Hvala druže. Ima ta tvoja teorija o sigurnosti WAG logike...Umal ga ne rasklopih načisto u potrazi za osiguračima.
Posted

Kome jos danas trebaju osiguraci? Mada ako otvoris vozaceva vrata i skines plastiku sa dela centralne konzole koji gleda na vrata, mozda se i iznenadis otkricem da tamo i ima nekih osiguraca ;)

Posted (edited)

Ovde osiguraci glavna tema :)Na mojoj matoroj hondi pukao osigurac od 55 A koji ide odmah posle plus kleme i izgleda otprilike ovako:()---------() (na mestu crtica ide metalna plocica a na mestu zagrada srafovi)Ima li neko ideju gde bih to mogao da kupim?

Edited by katamaran
Posted
:lol:
Posted
Video ja nekoliko zapaljenih pa ne znam baš...
Posted

gdje u bgd mogu da nadjem lijevi vanjski retrovizor za citroen saxo, 1200 kubika, '97 godiste?

Posted
gdje u bgd mogu da nadjem lijevi vanjski retrovizor za citroen saxo, 1200 kubika, '97 godiste?
probaj ovdecenim da je oko 20-30 evrica.
Posted
probaj ovdecenim da je oko 20-30 evrica.
:Hail: puno hvala, sad ne moram da setam po bespucima bulevara, autokomande i tosinog bunara
Posted

Interesuje me koliko košta osiguranje za Ladu samaru 1300 cm3 , 1987.godište ?Probao sam da idem na sajt DDOR ali tamo nema ništa.

• 2 weeks later...
Posted

Posto su pitanja o svemu i svacemu, nema boljeg topica da ovo priupitam nego na ovom. Planiram da kupim kola uz pomoc bankarskog kredita od fizickog lica. Zanima me da li taj covek treba da plati PDV posle obavljene transakcije ili ne, posto mi je on rekao cenu koja podrazumeva da te pare idu direktno u njegov dzep.