kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 za parking bi pasalo 1/1, za putarine već ne znam @Grunf sokol koji snima parkirana vozila, ne snima reg. nalepnicu. a i ovu jednu kaznu za prekoračenje brzine na autoputu koju sam video, na njoj se ne vidi nalepnica. samo vozilo sa tablicama
Profesionalac Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel bi ste uzeli? nanofilm 1
LeBron Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Za putarine ti skida registraciju sa taga, ne moras cak da imas isti tag i tablicu. 2
LeBron Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Sad eventualno moze biti problem tipa kad ulazis na parking na aerodrom, gde na rampi ima ona niska kamera sto snima tablice. Ne znam da li bi bilo problema posle kad placas parking tom karticom na automatu. Ili recimo parking u Uscu i drugim shopping centrima.
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 imam drugara koji tera za wlot/glovo mislim da bi oberučke prilepio ovo. znam iz njegove priče da računa na dva sokolova oka nedeljno u proseku kao trošak
LeBron Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Ovo je bas jako zanimljivo, hvala za info Mislim da cu kupiti. Od ove jedne sa tvog linka moze tipa 4 tablice da se rese, ako prelepis po dva broja ili slova. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 pogledaj im ponudu, ima i ovaj “okretač” tablica
napadaj Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 (edited) Odmah mi pada na pamet da nor. u Zrenjaninu ne može da se uđe na parking na Žitnom trgu ako aparat ne može da očita tablicu. Edited July 10, 2023 by napadaj
Valk Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 Nisam prala kola na Eko pumpi od kako su nešto drndali i menjali sistem, jel bio neko? Kakav je utisak?
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 On 10.7.2023. at 12:09, napadaj said: Odmah mi pada na pamet da nor. u Zrenjaninu ne može da se uđe na parking na Žitnom trgu ako aparat ne može da očita tablicu. evo sad ušao i izašao iz delte, nije mi očitana tablica jedini problem je što sam morao da prinesem ono papirče da ga očita rampa ništa lepljeno po tablicama
Zli Gli Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Ne znam jel prava tema ali ajde da pitam ovde prvo - da li se i kako po broju tablica moze saznati mo je vlasnik nekog vozila? Danas sam u povratku iz Sida vozeci drugovu Astru J imao umalo pogibeljnu situaciju zbog jednog glavatog kosatog idiota u Volvou karavanu sa tablicama SM-100-TU, tj. za TU nisam 100% siguran ali mislim da bese tako. Primetio sam ga u srednjem retrovizoru da bolesno obilazi iza redom a ispred mene su bila bar dva auta i krenuo je i nas da obidje ali su iz kontra pravca naisla druga dva auta i onda smo se taj prvi i ja pomerili skroz u stranu a debil je prosao kao treci izmedju nas, pukom srecom jer je put tu dosta sirok iako ima dve trake. I na sve to je na moje mahanje rukom i pickaranje odgovorio isto besnim mahanjem pa sam hteo da ga stignem ali je utekao jer je nastavio bolesno da gasira i obilazi a ja uleteo u novu kolonu i nestao je posle bukvalno 10-15 sekundi. Nazvao sam druga policajca ali mi je rekao da se smirim i ne pravim sranje. Eto ako neko zna da pomogne, bio bih veoma zahvalan. Svakako ako ne uspem regularno probacu da nadjem neku vezu, smradinu treba izgaziti maksimalno. Sreca je sto sam zbog ovih svojih privatnih demona postao ravna linija pa mi puls nije nista skocio tad i ispratio sam situaciju bez panike i smireno reagovao, inace se tu vozi 80-100 i jace i moglo se lagano izginuti zbog budale.
Tpojka Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Dobro ti je drug policajac rek'o. Ono što možeš da doprineseš je da voziš sa većim razmakom do ovog ispred sebe omogućavajući ovima što pretiču da se ubace kad im naiđe nešto u susret.
Tale Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 @Zli Gli Ne može bez posledica po onog ko zaviruje u bazu ako nema osnov za to. Policija ima uvid i verovatno tehnički pregled, nisam siguran. Podnesi prijavu ako ćeš da ga ganjaš.
Zli Gli Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 2 hours ago, Tpojka said: Dobro ti je drug policajac rek'o. Ono što možeš da doprineseš je da voziš sa većim razmakom do ovog ispred sebe omogućavajući ovima što pretiču da se ubace kad im naiđe nešto u susret. Vozio sam sa dovoljnim razmakom ali ovo je takva stoka da se prosto u datom trenutku nasao paralelno sa mnom i ovim iz drugog pravca, verovatno je neka dizelcina 2.0 sa 150-170 konja ali eto iako je divljao nije uspeo da me obidje, cak sam i kocio i sklanjao se. Prosto je covek bezobrazan kao ker, nisam inace taj tip stvarno ali ne podnosim takav bezobrazluk i bahatost. Pokazivao sam mu juce da stane ali je pobegao smrad a treba mu ukazati na greske na ovaj ili onaj nacin. Ovako ce nastaviti i izginuce neko neduzan, nevidjena ludost. Videcu danas da nadjem dok me drzi jos, kasnije kontam da cu se ohladiti ali zapamtio sam i auto i donekle vozaca, valjda cu ga sresti nekad pa sa zakasnjenjem da resimo.
Recommended Posts