Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted (edited)

mora da ti nabaci, onako usput, 'ti neso ne znas da vozis kako treba. zato ti i se kvari auto.'

:)

Edited by foto
  • Haha 1
Posted

Jos nisam bio kod autoelektricara :isuse:

Ima li neko iz NSa preporuku za majstora?

Nemojte samo Bosch da zovem, nikad necu stici tamo.

Posted

BVM autoelektrika u Geri Karolja.

• Hvala 1
Posted

Som vozio 2 dana neregistrovan auto, istripovao da mi registracija danas ističe a istekla u nedelju… Da se nadam čestitki od MUP-a preko kamera, ima neko iskustva s ovakvom situacijom? :sad:

Posted
17 minutes ago, ducca said:

Som vozio 2 dana neregistrovan auto, istripovao da mi registracija danas ističe a istekla u nedelju… Da se nadam čestitki od MUP-a preko kamera, ima neko iskustva s ovakvom situacijom? :sad:

Kada mogu obaviti produženje registracije?
Produženje registracije vozila možete obaviti mesec dana pre datuma isteka (na nalepnici), i dva meseca nakon isteka registracije bez dodatnih troškova za registarske tablice i saobraćajnu dozvolu. Vodite računa samo da ne biste smeli voziti neregistrovano vozilo nakon isteka registracije! Ukoliko produžavate registraciju nakon isteka roka od 2 meseca, potrebno je uplatiti i takse za novu saobraćajnu dozvolu i tablice.

https://www.super-registracija-vozila.rs/produzenje-registracije-vozila

Sto znaci da nisi u prekrsaju jos uvek

Za detalje se mozes obratiti bilo kojoj agenciji za registraciju.

• +1 1
Posted

Ne bih rekao, kaže: “Vodite računa samo da ne biste smeli voziti neregistrovano vozilo nakon isteka registracije!”. 
To za 2 meseca po isteku znači da toliko fore imam da registrujem a da ne moram da menjam tablice i saobraćajnu, a kamere čuh intenzivno po Bg snimaju i šalju čestitke za vožnju neregistrovanog automobila. Mada nisam čuo da je neko lično najebo pa se sve nadam da je to rekla-kazala. Videću ujutru u agenciji šta oni vele…

• +1 2
Posted

Raskrsnica kod Ušća oba dana, tako da…

• Tužno 1
Posted
1 hour ago, ducca said:

Ne bih rekao, kaže: “Vodite računa samo da ne biste smeli voziti neregistrovano vozilo nakon isteka registracije!”. 
To za 2 meseca po isteku znači da toliko fore imam da registrujem a da ne moram da menjam tablice i saobraćajnu, a kamere čuh intenzivno po Bg snimaju i šalju čestitke za vožnju neregistrovanog automobila. Mada nisam čuo da je neko lično najebo pa se sve nadam da je to rekla-kazala. Videću ujutru u agenciji šta oni vele…

Tako je. Ranije je rok za produženje bio mesec dana, sad vidim dva. To je ono, da se ne odjavljuje vozilo, vraćaju tablice i sl. Ako prilikom kontrole, saobraćajci, prvog narednog dana te navataju da voziš, sledi prijava. Kamere, takodje, u prekršaju si....

Posted
55 minutes ago, Valkyrie said:

Gde se nalaze te kamere, ima li spisak? Vidi ako ima da li si tuda prolazio. 

https://nova.rs/auto/saobracajne-kamere-lokacije/

Evo ih 

Uf dobro je, nema u Dimitrijali. Danas neki mentol okreće gde mu nije mesto i vrluda po drumu, ja gledam u njega, sunce mi ide tačno u oči i kad sam pogledao u semafor vidim da se upravo prebacuje na crveno, a da nemam mesta za kočenje, pa sam samo dodao gas da ne bih napravio pičvajz.

Posted

I ja sam se ukopala pre neki dan na pola raskrsnice kad mi je već bilo crveno, na uglu Tošinog bunara i Vrtlarske, srećom nije bilo nikog iza mene pa sam se brzo vratila u rikverc i stajala regularno na crvenom. Ne znam ima li tu kamera, jbg, sve je trajalo par sekundi.

Posted

to se ne računa

:fantom:

Posted
3 hours ago, ducca said:

Mislim da zaista intenzivno snimaju da li je registrovan auto. I za svaki dan salju kazne.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Ko je beše pre godinu-dve udario neki auto u garaži, otišao sa lica mesta, pa naknadno bio kažnjen? Koja kazna je određena?

Posted

Milan

Taguj ga, ne znam iznos kazne.