Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted
Just now, ToniAdams said:

Ja sam jednom presao milion za pola dana. U rikvec.  

ti ko onaj batica sto je neko ovde kacio snimak, koji za nekih 3-4 sata spzri do hamburga :fantom:

mada mislim da malo preterujes

za rikverc

Posted

Ja se svaki dan vozim takav mi posao i vise od 700km dnevno nikada nisam napravio i to je pre vise.

Dok sam vozio kamion isto tako 700km za 9 sati voznje koliko zakon dozvoljava, za 7000km voznje treba minimum nedelju dana ako je jedan vozac za vise vozaca naravno manje ali da ne gase auto. 

Posted

Ja Pariz - Beograd. Samo kratke pauze u Zenevi i Milanu.

Posle toga je trebalo dva dana da dodjem sebi.

Imao sam jos nekoliko slicnih endurance testova, ali ne zelim to vise sebi da priredjujem.

Posted (edited)

500-600 km u cugu mi je ko odlazak u park. ako je učestalo onda postaje heavy. rekord mi je cph-antwerp u cugu (naravno sa kofi brejkovima) 1800km.
@SDSG kapiram ja šta govoriš al nije 7000km u jednom smeru ili tamo-nazad. imamo oko 2200k u jednom smeru za početak letovanja. još nisam osmislio rutu možda bude nešto više al manje zasigurno ne. plan je to rešiti u 4-5 dana. road tripova u mesec dana 3000 km, povratak isto treba osmisliti da bude drugačiji, 2 nedelje kroacije bez većih razdaljina i malo roadtripovanja na putu doma. pre će biti 8000km ukupno.

Edited by maheem
Posted (edited)

Ma zajebi odmor kad napravis 7000km :D

Ja sam sa kolegom isao Cacak-Moskva jednom i nikad vise u zivotu autom na put duzi od 600km,2,5 dana voznje sa pauzama i dan danas mi nije dobro kad se setim. 

I da nije bio sluzbeni auto prodao bi ga u sred Moskve i vratio se avionom. 

Edited by SDSG
Posted

kilometrometrija

za to se nekad banovalo

Posted

Svercujemo se uz sinaniju i sexy fudbalere :D 

Posted

Vozio vise puta oko 750 km u cugu, sa 2 pauze od po 10ak minuta i stajanje na granici... bez ikakve muke i problema. Ovog maja sam presao oko 3000 km do i od Italije i po Italiji, prosle godine isto to u Austriji... nikakav problem. Leti je teze zbog vrucine i guzvi, ali voznja kao takva oko 700km nije nikakav problem...ako su dva vozaca, moze i vise :D

Posted

Na onom SAT linku što je Ras okačio videh da neki klapci iz bečeja prelaze Afriku u jugiċu.@SDSG: veruj mi da su jedino klinci problem na toj relaciji. Kad isplaniram put ili još bolje kad se vrnemo okačiću rutu i utiske

Posted

Ma sve je to smuti pa prospi, individualno obaska.

3 karakteristicne tacke gledano od Beograda, dakle Milano, Minhen, Atina, cirka po 1,000 km su dohvatne u 1 danu.

Ostalo, zavisno od uslova, srece, narocito raspolozenja i ornostitm za voznju.

Bolje nocu nego danju, narocito ako se imaju sitna deca, ko voli i moze, opusteno obavezno. 

Posted

od Brčkog do ruske granice, tada SSSR, u Ladi standard 1200s, u komadu, tamo neke 88. godine

Posted

Kojim putem otprilike?

I gde si usao u CCCP?

Ako je za pricu, naravno.

Posted
1 minute ago, namenski said:

Kojim putem otprilike?

I gde si usao u CCCP?

Ako je za pricu, naravno.

mathias-rust.jpg

Posted

:D