ordi Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 o baksuza! centrirala trap, krenula da vozim, čujem cvili kod desnog točka i to ne pri kočenju nit u krivinama već na pravcu. zvala majstora, stiže za sat vremena da pogleda. baciću auto u dunav, svega mi!
ordi Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 pa kad sam sad ko s presađenim organom, vozim 50 ko baba i sve me stra
ordi Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 bio, provozao, kaže zanemarljiv zvuk, al da dođem u pon da pogleda. verovatno su nešto čvrknuli kad su centrirali trap i da ga više brine nekakav dubok zvuk iz menjača. e pa ima li ovome kraja? ja nemam šta drugo u životu da radim nego samo da visim po radionicama
mustang Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 kad mi sitno mrda volan levo-desno sta je to? radila sam skoro centriranje trapa
Tale Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Može da bude razno. Čak i loša ili izduvana guma. Idi da ti provere.
Bujodrag Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 kad mi sitno mrda volan levo-desno sta je to? radila sam skoro centriranje trapa A, da nije, možda, to prvi znak...
nesha taxista Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 kad mi sitno mrda volan levo-desno sta je to? radila sam skoro centriranje trapa Pravac kod vulkanizera, moguće da je potreban balans točkova, a ako je to dobro onda je najverovatnije jedna od guma kriva ili je dobila jaje. Jednom davno mi se na jednim kolima desilo da tako bude i zbog homokinetičkog zgloba koji je malo zapinjao, ali to je veoma redak slučaj. Pogledaj prvo ovo kod vulkanizera.
ordi Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 a meni ono što je cvilelo ili se čulo kao frula, bile su pločice. kad je menjao sve ono prethodno, zamenio im mesta, sad vratio, zvuk je blaži. kaže to će nestati samo od sebe za koji dan.
Zli Gli Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Meni se cuje isto neki zvuk kad kocim, isto nesto cvili onako iritantno, ali posto su mi plocice skoro nove ne bi trebalo da je to. Normalno koci i sve sljaka super ali jako nervira, majku mu, i mislim da nece nestati za koji dan :D
Recommended Posts