ToniAdams Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 pa zar mupovci ne mogu samo preko čipa™ da promene adresu u saobraćajnoj jok, moraces nazalost da prodas gajbu ili auto :(
wall Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 jok, moraces nazalost da prodas gajbu ili auto :(Bolje gajbu.Kuća može biti na točkovima. Auto na ciglama je baš tuga. :(
kud u maglu Simoviću Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 jok, moraces nazalost da prodas gajbu ili auto :(merdžana ili aleksinac težak izbor čekam da mi se javi buda iz bataje, kaže da ima šemu™
kud u maglu Simoviću Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 postupak je da ćeš odjavljivati tablice, nesrećo možda al u žarkovu™ sa šemom iz bataje doplatio sam 3k i sve je u redu hvala na brizi
kud u maglu Simoviću Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 buda je zajeban tip. a i ja sam, al nije moje da pričam o tome
ordi Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 a ja sam sreće kurate s majstorima. onaj što je dao dijagnozu je na odmoru do prvog, ovog drugog zovem danas, on otišao da se porodi. u međuvremenu, vozam se tahijem ko prava. ima da jedem suvog leba do daljnjeg.
ordi Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 opravio majstor, lakša sam za 150 evrića :( sutra sledi centriranje trapa i to je to
ordi Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 obe spone, levi i desni ležaj i ramena kad mi je pomazao na šta je to ličilo, zanemela sam. bukvalno da sam prešla preko neke rupčage, ostala bih bez točka.
wall Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 obe spone, levi i desni ležaj i ramena kad mi je pomazao na šta je to ličilo, zanemela sam. bukvalno da sam prešla preko neke rupčage, ostala bih bez točka. Maćko to nije moglo odjednom.Moraš malo da osluškuješ avto.
ordi Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 ja puštim muziku i ne čujem ništa čula sam da lupa desni točak, samo to. zato sad kad pređem preko ležećeg, ništa se ne čuje, a ranije bilo daaaang
kud u maglu Simoviću Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 ja puštim muziku i ne čujem ništa znao sam
Recommended Posts