Jump to content

Pitanja o svemu i svacemu

Featured Replies

Uspećeš, lako je

• Replies 7.9k
  • Views 566.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

ako vadiš fabrički radio budi pažljiva da ne razvališ onu plastiku. tu nema nazad.

jab otišao kod majstora, ako je u pitanju vađenje fabričkog

:fantom:

jeste fabricki i tabla je mnogo veca nego ovaj sto sam kupila (regularan)

verovatno ima mexosa u la koji to budže za male pare. otiđi do njih i glava da te ne boli.

a čime bi izvadila i kako bi nabudžila taj novi?

ako imaš odgovor na to pitanje, a ti se upusti u avanturu. ako ne, pravac majstor

:)

ma nije zbog para nego volim da majstorisem :)

sto kaze moj muz umesto da se radujem carapicama i halterima ili kutlacom, ja sva srecna na kvalitne nozeve, srafcigere, procesore, gume

onda samo napred

ja bi ti prste olupao kad bi sjebala masku prilikom ugradnje

:D

sreca te ni ne zna sta je maska

al ima oči

valjda

:unsure:

samo kad su zenske u pitanju :)

potpuno je nezainteresovan za kola... na zalost. naucice da vozi nikada

odustala. ne pomera se, kao da je zacementiran. a kupila sam i kljuceve da ga izvadim i plus skinula masku i jok. ni milimetar da mrdne. sutra geeks squad nek resi to.

odustala. ne pomera se, kao da je zacementiran. a kupila sam i kljuceve da ga izvadim i plus skinula masku i jok. ni milimetar da mrdne. sutra geeks squad nek resi to.

dobro, dobro... i crko mi sad radio, ne radi uopste.

sad sam fensi, bluetooth, usb, itunes... milina :)

inace su im m... otpala da izvuku radio. mazdica to zavari za medalju.

• 2 weeks later...

Desavalo mi se cesce, da mi senzor javi, da je pritisak na jednoj od guma opao. Obicno se to desavalo usled nagle promjene temperature i obicno je promjena bila za 0,1~0,3 bara...U tim slucajevima se na gumi nije moglo vidjeti nista.

E, danas mi opet senzor javi da je na lijevoj gumi pozadi opao pritisak - pomislim opet je isto...vozio sam bez provjere nekih pola sata i nije se pri voznji dalo nista primjetiti, mada nisam vozio vise od 80-90 km/h. Tada sam slucajno pogledao gumu i moglo se vidjeti da se guma ispraznila, ali ne previse. Provjerio sam pritisak i guma je bila na 0,5~0,6 bara. Gumu sam naduvao (to je bilo danas oko 15h) i provjeravao 10x stanje - provjeravao pritisak, cekao na senzor, gledao u gumu - sve je jos ok...Nadam se da ce i sutra biti sve ok...Ima li neko ideju sta bi mogao biti razlog za ovo?

Hvala.

Razlog je što imaš senzor za pritisak u gumama, inače ne bi ništa ni primetio. :D

Šalu na stranu, može da se desi da imaš neki ekser u gumi pa da u zavisnosti od položaja u kome se zaustaviš malo ispušta ili ne. Inače, vizuelno se jedva primeti i kad se prepolovi pritisak u gumi..