kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 ako vadiš fabrički radio budi pažljiva da ne razvališ onu plastiku. tu nema nazad. jab otišao kod majstora, ako je u pitanju vađenje fabričkog
mustang Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 jeste fabricki i tabla je mnogo veca nego ovaj sto sam kupila (regularan)
kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 verovatno ima mexosa u la koji to budže za male pare. otiđi do njih i glava da te ne boli. a čime bi izvadila i kako bi nabudžila taj novi? ako imaš odgovor na to pitanje, a ti se upusti u avanturu. ako ne, pravac majstor :)
mustang Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 ma nije zbog para nego volim da majstorisem :) sto kaze moj muz umesto da se radujem carapicama i halterima ili kutlacom, ja sva srecna na kvalitne nozeve, srafcigere, procesore, gume
kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 onda samo napred ja bi ti prste olupao kad bi sjebala masku prilikom ugradnje
mustang Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 samo kad su zenske u pitanju :) potpuno je nezainteresovan za kola... na zalost. naucice da vozi nikada
mustang Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 odustala. ne pomera se, kao da je zacementiran. a kupila sam i kljuceve da ga izvadim i plus skinula masku i jok. ni milimetar da mrdne. sutra geeks squad nek resi to.
kud u maglu Simoviću Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 odustala. ne pomera se, kao da je zacementiran. a kupila sam i kljuceve da ga izvadim i plus skinula masku i jok. ni milimetar da mrdne. sutra geeks squad nek resi to.
mustang Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 dobro, dobro... i crko mi sad radio, ne radi uopste.
mustang Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 sad sam fensi, bluetooth, usb, itunes... milina :) inace su im m... otpala da izvuku radio. mazdica to zavari za medalju.
B_B Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Desavalo mi se cesce, da mi senzor javi, da je pritisak na jednoj od guma opao. Obicno se to desavalo usled nagle promjene temperature i obicno je promjena bila za 0,1~0,3 bara...U tim slucajevima se na gumi nije moglo vidjeti nista. E, danas mi opet senzor javi da je na lijevoj gumi pozadi opao pritisak - pomislim opet je isto...vozio sam bez provjere nekih pola sata i nije se pri voznji dalo nista primjetiti, mada nisam vozio vise od 80-90 km/h. Tada sam slucajno pogledao gumu i moglo se vidjeti da se guma ispraznila, ali ne previse. Provjerio sam pritisak i guma je bila na 0,5~0,6 bara. Gumu sam naduvao (to je bilo danas oko 15h) i provjeravao 10x stanje - provjeravao pritisak, cekao na senzor, gledao u gumu - sve je jos ok...Nadam se da ce i sutra biti sve ok...Ima li neko ideju sta bi mogao biti razlog za ovo? Hvala.
JozoMujica Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Razlog je što imaš senzor za pritisak u gumama, inače ne bi ništa ni primetio. :D Šalu na stranu, može da se desi da imaš neki ekser u gumi pa da u zavisnosti od položaja u kome se zaustaviš malo ispušta ili ne. Inače, vizuelno se jedva primeti i kad se prepolovi pritisak u gumi..
Recommended Posts