čekmeže Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Ali brinem da Moća kupuje na metar. Prvi izbor mazda 6. Kontam da u Srbiji za Mazdu to godište ima delova ko pleve. A i servisa.
wall Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Kontam da u Srbiji za Mazdu to godište ima delova ko pleve. A i servisa. Pa da. A Vulin da čeka jer je Moća stalno kod majstora. -_-
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 + od mene za pandaru. odvozao sa njom par desetina hiljada km, zaista je auto za svaku preporuku
ToniAdams Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 najgotivnije mi kolko prostora ima unutra, potpuno neverovatno sta su napravili.
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 najgotivnije mi kolko prostora ima unutra, potpuno neverovatno sta su napravili. ne preteruj sa prostorom, al da ide kao zvrk ide.
ToniAdams Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 kakvo preterivanje, ja i jedan ko ja lagano sedimo napred, pritom iznad glave imam jos gotovo 10cm do krova, a znas kolki sam i kolka mi je glava. za nazad doduse ne znam, niti me zanima.
ToniAdams Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 ja da, ne znam za simovica. ovo je poslednja verzija, par dina star mozda.
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 a ja o ovoj, predhodna varijanta, sedeo sam i u novoj, nema tu mnogo razlike u prostoru koliko mi se čini. sve je pet sem ove budže od menjača koja iritira za sve pare, zbog nje ne mogu da nadjem odgovarajući položaj nogu, i osećam se skučeno.
ToniAdams Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 mislim da su u ovom friskom uradili vic ko kod multiple, tj pomerili volan doklegod moze ulevo. na menjac sam se navikao brzo, jest ruzan al lepo salta.
radisa Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 a ja o ovoj, predhodna varijanta, sedeo sam i u novoj, nema tu mnogo razlike u prostoru koliko mi se čini. sve je pet sem ove budže od menjača koja iritira za sve pare, zbog nje ne mogu da nadjem odgovarajući položaj nogu, i osećam se skučeno. Jbg, mane je u Pandi bilo komotnije, što se nogu tiče, nego u Pasatu... INače, kad bih kupovao mali auto, panda bi bila br.1...
Zli Gli Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Sto jes jes, ova panda bas deluje kao auto za prave macho muskarcine poput naseg Moce Jagodinca.
ToniAdams Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 a bolje i to nego da manjak machizma nadomesti...astricom :D
Zli Gli Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Astrica je po izgledu avion za Pandicu, cak i ove najnovije modele :D
Recommended Posts