September 22, 20159 yr e jebaga ako mlad & perspektivan jagodinski advokat ne može da nakarika 99€ mesečno to možda po forumskim merilima.
September 22, 20159 yr za te 3500€ možeš i ovde da probereš i smanjiš potencijalno drkanje na minimum
September 23, 20159 yr dabome, ovde makar znas sta kupujes - sigurno smanjena kilometraza, sto pri prvom uvozu, sto sada, sigurno vozen po rupcagama, sigurno sipano najgore moguce gorivo uzmi 2 bajsa, rekoh ti ja. sad ozbiljno, najbolje bi bilo kod nas naci nekog prvog vlasnika koji je, jebiga, zbog najezde polovnih cetvorotockasa iz belgije, njemacke i italije morao da spusti cenu svog ljubimca ispod realne
September 23, 20159 yr Na to sam i mislio. Ipak mu je u Srbiji laše proveriti background automobila, vlasnika i sl.
September 23, 20159 yr ne postoji to ispod cene, cena je ta koja jeste. ako misli da će naći e klasu ili đulijetu za te pare teško. auto star 10ak godina je prošao sito i rešeto bilo da je vožen ovde ili preko, najbitnije da nije lupan i ispravljan na panteru™ sve ostalo se da srediti svaki od tih +10ogodišnjaka očekuju ozbiljne popravke u narednom periodu, a ne verujem da moća ima plan da ga vozi narednih deset. pravac plac, četvoro oči otvori i pazari nešto što će zadovoljiti tvoje potrebe, pa kad postaneš advokat na glasu ili gospođa dobije ugovor na neodređeno a ti onda taj na oglas, pa u potragu za novim. srećno :)
September 23, 20159 yr malo auto na benzin, recimo pandaru 6, 7 god staru, od prvog vlasnika, i bogdagavidi.
September 23, 20159 yr +1 +1 vozio sam pandaru nekoliko dana, i bezezanja, cim se vratim doma uzecu jednu.
September 23, 20159 yr Pa neće valjda iz pandare onako u kravati i odelu da izađe i kaže "Ne brini Vuline, ja ću te braniti".