copkillah Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 e jebaga ako mlad & perspektivan jagodinski advokat ne može da nakarika 99€ mesečno to možda po forumskim merilima.
kud u maglu Simoviću Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 za te 3500€ možeš i ovde da probereš i smanjiš potencijalno drkanje na minimum
wall Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 To je već bolje. Možeš lakše proveriti sve što se proveriti može.
ToniAdams Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 dabome, ovde makar znas sta kupujes - sigurno smanjena kilometraza, sto pri prvom uvozu, sto sada, sigurno vozen po rupcagama, sigurno sipano najgore moguce gorivo uzmi 2 bajsa, rekoh ti ja. sad ozbiljno, najbolje bi bilo kod nas naci nekog prvog vlasnika koji je, jebiga, zbog najezde polovnih cetvorotockasa iz belgije, njemacke i italije morao da spusti cenu svog ljubimca ispod realne
wall Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Na to sam i mislio. Ipak mu je u Srbiji laše proveriti background automobila, vlasnika i sl.
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 ne postoji to ispod cene, cena je ta koja jeste. ako misli da će naći e klasu ili đulijetu za te pare teško. auto star 10ak godina je prošao sito i rešeto bilo da je vožen ovde ili preko, najbitnije da nije lupan i ispravljan na panteru™ sve ostalo se da srediti svaki od tih +10ogodišnjaka očekuju ozbiljne popravke u narednom periodu, a ne verujem da moća ima plan da ga vozi narednih deset. pravac plac, četvoro oči otvori i pazari nešto što će zadovoljiti tvoje potrebe, pa kad postaneš advokat na glasu ili gospođa dobije ugovor na neodređeno a ti onda taj na oglas, pa u potragu za novim. srećno :)
ToniAdams Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 malo auto na benzin, recimo pandaru 6, 7 god staru, od prvog vlasnika, i bogdagavidi.
ToniAdams Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 +1 +1 vozio sam pandaru nekoliko dana, i bezezanja, cim se vratim doma uzecu jednu.
wall Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Ali brinem da Moća kupuje na metar. Prvi izbor mazda 6.
Razzmatazz Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Pa neće valjda iz pandare onako u kravati i odelu da izađe i kaže "Ne brini Vuline, ja ću te braniti".
Recommended Posts