čekmeže Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 S obzirom da se parkiraš napolju to je 1 začarani krug grebanja i jebanja u kojem ne možeš izaći kao pobednik.
ToniAdams Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 jel' znate nekog dobrog 'plasticara'? hteo bih da zamaskiram par ogrebotina na braniku... mojti savet sa sacekas da se sakupe
wall Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 S obzirom da se parkiraš napolju to je 1 začarani krug grebanja i jebanja u kojem ne možeš izaći kao pobednik.Istina i jedno i ovo drugo.Sve dok nije toliko da ugrožava oblik ignoriši. Kada se skupi za par godina odeš i rešiš... I onda nastaviš da skupljaš. Ako te baš nervira, ređe peri avto, na prljavom se manje primećuje. ^_^.
beta Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 (edited) tjah, auto u servisu. bila ogrebotina, jedna ali vredna. branik počinitelj se hvatao za glavu. ko mu je kriv, sledeći put nek gleda kako vozi. ja bez auta do sutra uveče. sreća imam rezervni. Edited September 2, 2015 by beta kentauri
ToniAdams Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Istina i jedno i ovo drugo. Sve dok nije toliko da ugrožava oblik ignoriši. Kada se skupi za par godina odeš i rešiš... I onda nastaviš da skupljaš. Ako te baš nervira, ređe peri avto, na prljavom se manje primećuje. ^_^. zna brat wall
InvisibleLight Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 pretrazih net 50 evra levi podizac prozora za moj auto (bez motorica), samo ona plastika izgleda cu trajno ostati bez tog dela, kad sam do mora isla s tim defektom tek sad mi ne treba
nenad Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 gde mogu da najdem original zadnje desno svetlo za golf 6 u beogradu? da li to radi samo autokomerc ili postoji druga opcija?
wall Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 pretrazih net 50 evra levi podizac prozora za moj auto (bez motorica), samo ona plastika izgleda cu trajno ostati bez tog dela, kad sam do mora isla s tim defektom tek sad mi ne treba Da je desni... Ovako mi se javlja da ćeš to ipak opraviti.Naplatna mesta, granica i sl. Jbga ne ide da svaki put otvaraš vrata.
InvisibleLight Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 (edited) evo sad cu, 50evra za deo plastike vec sam navikla nekako. menjacu na prolece, meanwhile ako nekm prilikom neko naleti na dilera/sanera sa povoljnijom cenom ovog podizaca nek podeli kontakt edit: lancia y 2004. Edited September 2, 2015 by InvisibleLight
Zli Gli Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Meni se od skoro cuje neko sviruckanje/sistanje dole iz auspuha, pa sam nedavno otisao u jedan renomirani auspuh servis da mi se to resi jer je zadnji lonac odavno truo a i sama cev je bila kriticna na nekim mestima. Platio zadnji lonac i te intervencije 10 000, sto je sa novim akumulatorom i opravkom bravice izaslo na 19-20 hiljada... a i dalje se cuje onaj iritirajuci zvuk :D Jedino mi pada na pamet da je sjebano ono gibljivo crevo ili kako se vec zove, mada su ovi rekli da je kao ok, iako nije idealno. Sve sam sredio na autu, sve super ide i klizi, samo se cuje jebeni piskavi zvuk kad ode na preko ~2000 obrtaja. Sreca pa sam sve to i jos vise nakockao za nedelju dana ali mi jako ide na kurac.
Moća Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Jel zna neko koliko bi koštalo da se uveze polovan auto iz Nemačke? Onako okvirna cena za auto star 10-12 godina do 2000 kubika.
Razzmatazz Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Sačekaj da krenu sad ovi što su lažirali nivo zagađenja ;)
kud u maglu Simoviću Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 opaa namakla se lova od svadbe :)
Moća Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Malo ali vidis da niko nece mi pomogne da je potrosim :(
kud u maglu Simoviću Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 tvoju situaciju najbolje ilustruje izreka: u solunu dinar somun, do soluna sto somuna ;)
Recommended Posts