Jump to content

Pitanja o svemu i svacemu

Featured Replies

Nisam tamo obraćao pažnju.

• Replies 7.8k
  • Views 563.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

Poznaniku na MOL pumpi pre mesec dana u kanister od 20l naplatili 23l.

Znam da je bio tad u nekoj frci, sipo je pogrešno gorivo, pa se mlatio sa majstorima

ne znam kako se završilo...

Da li je iko merio razliku u količini sipanog goriva na -10 i +40?

pa ne moze biti prevelika, pod jedan, jer gorivo ne menja zapreminu koliko cvrsta tela ili voda, u odnosu na temp, a pod dva, jer je ono fakticki stekano u cisternu koja je ispod zemlje, i u kojoj nema neke ogromne temperaturne razlike tokom leta i zime.

On 5. 8. 2015. at 9:40, Tale said:

Da li je iko merio razliku u količini sipanog goriva na -10 i +40?

Gorivo se prodaje na stvarnoj temperaturi. Od razlika u temeperaturi mogu da profitiraju (ili da izgube) samo pumpadzije. Kupcu je uvek litar (dm3) isti.

moj auto zimus trošio malo jače od 7 lit na 100 km gradske vožnje, prekjuče proverim opet jer mi je pokazivač goriva podilkanio, kad ono 5,5 :)

zimi troši više svaki

a kako si proverila?

natočila pun pa nakon 100 km dolivala do vrha

On 5. 8. 2015. at 17:29, ToniAdams said:

pa ne moze biti prevelika, pod jedan, jer gorivo ne menja zapreminu koliko cvrsta tela ili voda, u odnosu na temp, a pod dva, jer je ono fakticki stekano u cisternu koja je ispod zemlje, i u kojoj nema neke ogromne temperaturne razlike tokom leta i zime.

On 5. 8. 2015. at 20:33, ExicPL said:

Gorivo se prodaje na stvarnoj temperaturi. Od razlika u temeperaturi mogu da profitiraju (ili da izgube) samo pumpadzije. Kupcu je uvek litar (dm3) isti.

Mislim prvenstveno na promenu zapremine rezervoara automobila koji su u novije doba uglavnom plastični (HDPE).

On 6. 8. 2015. at 7:37, Tale said:

Mislim prvenstveno na promenu zapremine rezervoara automobila koji su u novije doba uglavnom plastični (HDPE).

Meni je, boga mi, i zimi stajalo 52-53 litre u rezervoar koji prima 50, a pokaziveč je govorio da imam još 5 litara...

On 6. 8. 2015. at 8:59, radisa said:

Meni je, boga mi, i zimi stajalo 52-53 litre u rezervoar koji prima 50, a pokaziveč je govorio da imam još 5 litara...

imaš pokazivač koji ti u litar kaže koliko ti je goriva fali do punog, ili gledaš na cajger?

koji ste ludaci za Price iz radionice

On 6. 8. 2015. at 18:09, maheem said:

koji ste ludaci za Price iz radionice

hqdefault.jpg

ja ću da budem gvozdenka kekeke

uloga Bogoljuba je odavno rezervisana. opravdano je odsutan :(