ordi Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 ajd pa javnem. sutra svakako planiram provozati ga duže po gradu pa ću baš da oslušnem bolje.
ToniAdams Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 ma kazem, verovatno nije nista, al ako ti je usput svrni. jer kad pukne moras da radis generalku
ordi Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 ako pukne, bacam ga u dunav još nisam ni rate za njega otplatila, kukavna
nesha taxista Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 menjala sam i semeringe bregaste i radilice, pumpu za vodu nije dirao, kaže dobra je. otkud znam, ja tripujem da se sad čuje kao da radi na tri klipa još ga danas odvezem u praonu koja je tik uz servis i viče mi jedna mušterija kako mi nešto dimi iz haube, odnosno iz onih rupičica ispod. pogleda majstor, kaže iberlauf, prati samo ulje. istraumirana, eto šta sam :( Crevo iberlaufa treba da je zatvoreno, ne sme da tu dimi, ne zbog motora nego zato sto onda otrovni gasovi (a uljna isparenja to definitivno jesu) ulaze u kabinu. Ako motor stvarno radi na 3 cilindra onda bi morao i slabije da vuče i teže da pali. Nesto izgleda nije sklopljeno kako treba, nemoj voziti nego odmah nazad kod tog što ti je to menjao.
ordi Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 eve, utvrdismo najzad šta je. onaj moj majstor bio na odmoru do juče a meni taj nekakav zvuk mozak probi, ne što je preglasno il štatijaznam, nego ga lepo čujem a nije tu pre bio. to što sam žensko i što sam plava ne znači da ne znam svoj auto -_- pogledo kolega, kaže fali mu t račva. izgleda da je ovom pukla tokom popravke, a nije imao drugu pa ak mu prođe, prođe. e pa neće ga vala! danas idem da mi nešto nabudži i neće moći da mi kaže kako to nije ništa jer ću insistirati da mi vrati auto kako sam mu ga i predala. jbt, daš 12 soma još se posle drkaš s tim nedelju dana i duže. grrrrr
ordi Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 evo, dođoh od majstora. namestio je to govance, al zvuk je i dalje tu. kaže da mi je zupčasti nov, te zato krut i da dođem u subotu malo da ga popusti.
kud u maglu Simoviću Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 kaže da mi je zupčasti nov, te zato krut i da dođem u subotua jel si razmišljala da se ofarbaš, možda će te tako manje šišati™
ordi Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 pa šta se onda čuje? taj zvuk je tu od kada mi je zamenio kaiš.
kud u maglu Simoviću Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 (edited) kaiš kad se istroši, ili kad je hladno, ili kad je lošeg kvaliteta, ili kad je vlažno ume da zacvili ne sećam se da si to čula eko vidiš kaiš našpricaj ga sa wd40 Edited July 28, 2015 by kud u maglu Simoviću
ordi Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 ali, ne cvili. znam taj zvuk, imala sam to na bivšem autu, a neretko čujem i kod drugih, naročito zimi. sad nešto baš struže, jebem li ga kako bih precizno opisala i to čujem sa suvozačeve strane. ma, kad mi olabavi to u subotu, videću šta mi je činiti. ne moram plaćati ništa, sve se vodi kao reklamacija
kud u maglu Simoviću Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 možda španer nisu namestili dobro pa on struže. svi pravi™ majstori kad menjaju kaiš menjaju i španer i roler jel su ti sve to menjali?
ordi Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 (edited) ma jok. rekao je samo da je pogledao još i vodenu pumpu i da mu se ona čini ok pa je nije dirao. jedino ako se to ne podrazumeva, kao kakav set zupčastog kaiša, al ne piše tako na računu a ja ti se tolko ne razumem u problematiku. ćeraćemo se majstor i ja, vidim, sve dok zvuci ne utihnu :D Edited July 28, 2015 by ordi
ToniAdams Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 to se uvek menja u kompletu +1 ako ti nisu tako odradili menjaj majstora.
Recommended Posts