Čutura Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 a sta je ovlascenje? ok za saobracajnu i zeleni karton, to znam.. ako vozis tudji auto
Dudus Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Na koliko se menjaju kocioni diskovi? U pitanju je 407SW iz 2009 god. Voznja normalna bez ikakvih divljanja. Hvala na odgovoru
kud u maglu Simoviću Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 kad krenu da škripe prilikom kočenja ili se volan blago drmusa. trebalo bi da preguraju 40ak hiljada. najbolje da ti to pogledaju kad radiš mali servis. postoje markeri na disku koji bi trebalo da se vide kad se skine točak
Dudus Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 kad krenu da škripe prilikom kočenja ili se volan blago drmusa. trebalo bi da preguraju 40ak hiljada. najbolje da ti to pogledaju kad radiš mali servis. postoje markeri na disku koji bi trebalo da se vide kad se skine točak Hvala na odgovoru. Ja presao vec 98 000 km i mislim da diskovi nisu menjani uopste posto sam auto uzeo na 40 000km.U toku voznje kad kocim nit se trese nit skripi auto,al svakako cu proveriti to kad dodjem u Bg. Imas li ideju koliko kosta zamena diskova?
kud u maglu Simoviću Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 verovatno je zrelo za zamenu. cena zavisi od modela vozila, marke zamenskog dela, da li se menjaju samo diskovi...
rajka Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 da li se u sr moze voziti sa stranom dozvolom, ako dolazis na kratko, a inace si drzavljanin sr?
wall Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Hm... Ne bih da ti dam pogrešnu informaciju pa da mi šalješ kazne. :D Najbolje proveriti, mup, ams...
Đipalo Junuz Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Možda će info za rusku dozvolu značiti (dobijen pre nekoliko godina od saobraćajca na ulici tokom redovne kontrole): možete da vozite kod nas sa ruskom dozvolom pod uslovom da kod sebe tokom vožnje imate naš pasoš u kojem je važeća ruska viza (otprilike tako nekako)
WTF Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Sto ne uzmes internacionalnu vozacku dozvolu (link za CAN)? Za drzavljane/rezidente USA se vadi u AAA, vazi godinu dana i kosta $15 + slike za dozvolu.
Meazza Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Da li u Jagodini postoje saobracajne kamere na semaforima (one koje automatski beleze prekrsaj i javljaju SUP-u)? Kako to moze da se proveri? Edited July 1, 2015 by IndridCold
ToniAdams Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 pitaj mocu, on ti je eminentni jagodinski advokat, drzi muriju u malom dzepu
Recommended Posts