nesha taxista Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 i auto i motor su vec u srbiji? Prepravka na euro 3 standard nije tako jednostavna i nije dovoljna samo zamena motora. Da bi ti sve prihvatili morao bi da ima potvrdu iz zemlje u kojoj je dovezen da je euro3.
ducca Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Riknuo akumulator, neka preporuka sta da uzmem?
Zli Gli Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Ja imam neki Exide Premium (pojacani od 53 ampera ili cega vec), uzeo ga pre 3-4 godine i sljaka ko svajcarski sat. Za njih sam cuo da su pouzdani do jaja, valjda zato i nisu nesto jeftini. Mislim da je ovo moj: http://www.akumulator-shop.rs/kategorije-proizvoda/starter-akumulatori/exide-premium-ea530-53ah-540a-detaljno
kapetanm Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Да да, тај Ексид је добар, Ја имам Фиам стар 4-5 год и на ову зиму пали без много верглања иако је дизел
ducca Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Hvala za predlog, kanda ce auto ipak prespavati NG pa cu za vikend da se cimam.
copkillah Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Да да, тај Ексид је добар, Ја имам Фиам стар 4-5 год и на ову зиму пали без много верглања иако је дизел +1 mislim da je mlađi od toga ali super šljaka
Zli Gli Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Cuje mi se volan malo pri skretanjima u stranu, kao da skripi ili "svira". Majstor kaze da se zgusnulo servo ulje zbog zime i da nista ne diram jer sve normalno sljaka osim tog zvuka, kao sredice se kad otopli :D Jel se desavalo nekome nesto slicno?
Tale Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Baš na volanu ili više "iz točka"? Da li se čuje kao da cvili?
Zli Gli Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Pa jebem ga, iz volana dolazi zvuk, tako bar mislim. A moze se reci i da cvili, da :D
copkillah Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 a ima li šanse da si iskrivio letvu volana? neke rupe na koje si naletao itd?
radisa Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Cuje mi se volan malo pri skretanjima u stranu, kao da skripi ili "svira". Majstor kaze da se zgusnulo servo ulje zbog zime i da nista ne diram jer sve normalno sljaka osim tog zvuka, kao sredice se kad otopli :D Jel se desavalo nekome nesto slicno? A možda ti je i otišla letva volana po kurcu, pa iscurilo ulje iz nje. Mada bi valjda majstor to video (ako si terao na pregled, a ne samo opisno rekao). Ja sam iamo na starom fordu imao tu situaciju, baš tako kako opisuješ, i morao sam da menjam letvu.
Zli Gli Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ja licno nisam naleteo ni na kakvu rupu, bar ne neku koju sam osetio, ali auto voze i keva i ujak pa je sve moguce. Pusticu ovako dok samo cvili, majstor mi rekao da ne diram nista ako se normalno ponasa u voznji ali svakako nije prijatno za usi. Tiho je i samo u jednu stranu se cuje ali ipak iritira, majku mu.
namenski Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ne se zajebavati sa bilo cime sto ima veze sa upravljanjem i kocnicama, pravac majstor i to potanko razgledanje.
maheem Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 ponovo problemi sa kisom. pre par meseci usred pljuska auto je poceo da mi se trese, prestaje da vuce i upalila se lampica "engine fault - vozi u servis". stao sa strane, upalio ga al pri kretanju mi se gasio. posle pola sata poceo je da vuce, lampica ostala da gori i sutra se ugasila. posle toga mi se to par puta desavalo i evo danas opet. stao na parking, iskulirao 10 minuta pa je auto poceo da radi normalno. ima li neko iskustvo sa ovim? nije jaka kisa padala, vozio sam na oko 3000 obrtaja, u povratku je padao pljusak ali sam vozio znatno sporije i nista se nije desilo pa pretpostavljam da ima veze i sa kisom i sa brzinom... neki savet za resenje ovog sranja?
kapetanm Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 A je li tvoj auto benzinac? Moguce je da su ovlazili kablovi a ako nemas zastitni pleh odozdo svaka bara ti je problem. Da li radi rqvnomerno?
Recommended Posts