kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 nekad mi je problem i do merkatora da dodjem
kud u maglu Simoviću Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 usled ovih silnih kiša javljaju se reke i jezera naročito ispod podvožnjaka, kako sam često vidjao kola koja stoje i u čiji motor je ušla voda i doživeo hidro šok evo cake da se ne doživi pucanje bloka i klipova. u baru koja je ne definisane dubine ući prvom, nikako punim gasom sa idejom što brže manja je šansa da auto stane. bitno je da voda ne dodje do onog usisnika vazduha u motor, ukoliko se to desi i auto počne da štuca i deluje da će stati OBAVEZNO pritisnuti kvačilo da voda izadje iz motora i ugasiti auto. podvrnuti nogavice i izgurati auto iz bare.
ordi Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 ali, ja ne nosim nogavice ^_^ fala na savetu u vezi s kuplungom, značiće, zlu ne trebalo, pu pu pu
расејан Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) usled ovih silnih kiša javljaju se reke i jezera naročito ispod podvožnjaka, kako sam često vidjao kola koja stoje i u čiji motor je ušla voda i doživeo hidro šok evo cake da se ne doživi pucanje bloka i klipova. u baru koja je ne definisane dubine ući prvom, nikako punim gasom sa idejom što brže manja je šansa da auto stane. bitno je da voda ne dodje do onog usisnika vazduha u motor, ukoliko se to desi i auto počne da štuca i deluje da će stati OBAVEZNO pritisnuti kvačilo da voda izadje iz motora i ugasiti auto. Значи, кад су ми кола пуна воде, само притиснем квачило... и оно отвори нешто и вода исцури? :P Тј тако звучи, ал' све ми се чини да си ту нешто смандрљао, не видим везу. Или си мислио "оставити мотор да ради још неко време да истера воду из себе"? Ал' остало има смисла, итекако - нагли додир врућег комада метала са повећом количином воде мора да напрегне материјал, ту се једна страна нагло хлади. Људи се зајебу по аналогији са плитком баром, где точкови све то распрше лево десно и до мотора дође јако мало; кад је дубља то баш не оде све у страну, него уме да оде повисоко и лепо опере мотор, нажалост врућ. Edited July 29, 2014 by расејан
kud u maglu Simoviću Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 ne pratiš rasejani. sedi 1. kada uletiš u npr. podvožnjak pun vode postupi po gore navedenom uputstvu. ako voda dodje do usisnika vazduha onda može da pomeša vodu i vazduh koji će da spreče klip da dodje do kraja hoda i može doći do pucanja svega i svačega u motoru. plus hladno vrelo o čemu si ti pisao
nesha taxista Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ulaz vode u cilindre po pravilu uništava dizel motore kod kojih je usisnik za vazduh postavljen nisko. Proverite gde vam se to nalazi. Benzinci su tu manje u opasnosti, odnosno kod njih se uglavnom ugasi motor ranije bez neke trajnije štete.
mustang Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Ako kupim auto u srbiji a nemam nasu vozacku i vozim na medjunarodnu da li je to legalno?
kapetanm Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 A jel imas neku stranu (ne medjunarodnu) ? Vozi s njom
mustang Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) Imam americku ali smem li da vozim auto na svoje ime i registrovan u srbiji? Edited August 21, 2014 by mustang
Recommended Posts