Блок_64 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Ne vicem :) //jeste U svakom slucaju istrazicu malo sve mogucnosti, makar ste dali jos jednu potvrdu da ne vredi traziti te mini-usisivace. U principu ne zalim se na ovog coveka i njegovu perionicu, nego eto znacilo bi mi kad bih ja povremeno mogla da usisam podove i prasinu kod vozaca i suvozaca, bas da se ne bi nakupilo mnogo. Не бих да те обесхрабрим али ниједан усисивач ти неће усисати скроз прашину са инструмент табле.Добра крпа и добро средство за пластику и уживај.
расејан Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Не бих да те обесхрабрим али ниједан усисивач ти неће усисати скроз прашину са инструмент табле.Добра крпа и добро средство за пластику и уживај. Можда онај минијатуризовани јапански који скупи 20 литара прашине а стане у џеп?
kud u maglu Simoviću Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Uzeo nov ili kako? I skup u kom smislu?ovi moji poznavaoci tvrde da je problem kod minija što nema turskih i inih rezervnih delova već mora da se ugrađuje isključivo bmw ili minijevi delovi
kud u maglu Simoviću Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Kakvo je stanje sa servisima i delovima za Hyundai? Ne mislim tu samo na dostupnost, nego i na troškove, i nadoknađuju li i dalje niske cene kola velikim cenama servisa kako sam čuo u mnogo navrata? I uopšte, u kakvom su stanju ti automobili nakon 5-7-10 godina eksploatacije? Neverovatno je kako dobre cene daju, Elantra sa automatskim menjačem za 15k, ix35 za 16,2k, i30 za 9+k... pozovi i pitaj. al spremi šećer i vodu filter za ulje, vazduh i zamena ulja 16k
wall Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 I30 12.000 naravno ovlašćeni servis. Kaže drugar da ima ozbiljnih razlika od servisa do servisa.
Filipenko Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 http://www.hyundai.co.rs/upload/document/cenovnik_sva_vozila.pdf Blesavo pogodno, ako nekome treba nov auto sada tokom sajma...
Filipenko Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Bio na sajmu. Nova Toyota Corolla odlična, baš odlična Lancer i Elantra nisu izloženi Golf standardno solidan, Civic isto jako dobar. Ima svašta, ali od realnih automobila. Ko ide da balavi na nekim ultramega sportskim dvosedima i sličnim kurac palac modelima ne mora ni da ide.
nesha taxista Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Toga tamo nema ili misliš zato što je nerealno? Snovi nisu zabranjeni.
Filipenko Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Svašta. Najbolje da dodaš još koju hiljadarku i biraš kao čovek :) Ako baš nemaš, Hyundai i30, Opel Corsa, Škoda Rapid, Toyota Yaris.
Filipenko Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Toga tamo nema ili misliš zato što je nerealno? Snovi nisu zabranjeni. Ma nema, u suštini. Baš se fokusiraju na ono što može da se proda (minus BMW, Mercedes i Land Rover/Jaguar).
copkillah Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Jedno pitanje, prošle godine sam uzeo dve nove letnje gume (Sava) od kojih mi je jedna pukla u međuvremenu, tj negde u septembru. Pošto je ionako uskoro trebalo da se prelazi na zimske gume, vozio sam do tada sa rezervnom i sada me zanima šta mi je činiti. Da li da kupim istu takvu ili nekako da probam ovu da zamenim, da izvučem neke pare i da uzmem dve nove? Jasno mi je da je druga opcija bolja svakako, ali me interesuje da li bi ova prva opcija bila problematična?
kapetanm Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 две нове а ону добру преосталу чувај као резервну. Скупља варијанта, ја бих тако
copkillah Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Da, to je verovatno najbolje rešenje iako je ta dosadašnja rezervna i dalje sasvim okej. Sva sreća pa imam gde sa njom.
Recommended Posts