Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted

ma, jok. i kvacilo sam apsolvirala. ovo mi je novos' u mom mikro svetu automobilizma :D

Posted
Kude, ja oslusnuh i paznju obratih te s tim u vezi imam da izjavim da se to nesto javi uvek i samo kada je auto zagrejan a pri samom dodiru papucice za gas neovisno od toga koliko je nagazim. koje je Vase cijenjeno konacno misljenje? :)
Koji auto je u pitanju?Liči da je "nešto" kod spoja papučice i sajle. Kod nekih automobila ta sajla ide kroz patos (k'o što reče kud), a kod nekih ne.E, sad.. trebalo bi da nekako zaviriš u takvoj situaciji i da pogledaš šta je.
Posted

Lupam, ne znam kako izgleda taj spoj kod Matiza, ali bi moglo da liči na kukicu i alku.Možda je tu nešto "strano" uletelo ili se (kada je auto zagrejan) nešto od delova širi i proizvodi taj zvuk.

Posted

A možda su i u šumi? Što ne daš nekome da pogleda tako, umesto da se igramo pogađanja?

Posted

zato sto sam lijena, eto sto.ovde samo istem toplu prijateljsku rijec; 'ta, nije to nista strasno' vil du -_-nedavno sam prosla tehnicki sa losim desnim tockom, prednjim, kao i nesto slabijim kocnicama i rekla na sav glas 'e tu me seci ak ista taknem do velikog servisa', koji cu da radim u januaru. i to krajem. steknem tako ponekad utisak da svaku subotu provodim u servisu.

Posted

ja mogu da ti dam samo plavushastu rijec. posljednji put kad mi se tako nesto desilo, tako je ruzno cvililo, da su mi u glavi fleshbekovale scene iz svih mogucih horor filmova i vjerovatno bih se sjetila neceg spasonosnog, da usput nije naisla automehanicarska radnja a gazda mi vrlo, vrlo ljubazno pomogao da izadjem iz auta i jedino cega se sjecam da me je na kraju jedan od deckica, sav umazan i rumen u licu zamolio da ubuduce ne diram ono cudo sto se u njega sipa nekad plava, nekad roze tecnost, jer je nepodesno trljajuci poklopac zaglavio i napravio stetu ko da su tri plavushe istovremeno jaukale za volanom.

Posted

fala lijepa na razumevanju, pikoletićka :thumbsup:nisam plava, al' umem da postupam; sam' povisim ton na muziku i pravim se da ne cujem. ignorance is bliss :D

Posted

Desava mi se da pocne da mi se gasi auto u toku voznje i to kad se zagreje. Znaci cim mu pustim papucicu gasa padaju obrtaji i gasi se, takodje desava se da radi u leru na nekh 500 obrtaja. Uglavnom tako pocne jedno vreme i prestane ne stalno ali mi se pre neki dan desilo na brankovom mostu i trajalo je sve to kraja tunela, uopste nije bilo prijatno. Punto classic 2 benzinac je u pitanju. Da li neko mozda zna sta moze da bude u pitanju

Posted

moze biti bobina, tako se meni jednom ugasio na pancevcu, na 13 km od doma. da li ti vergla kad pokusas opet da ga upalis?

Posted

Ma da isti fazon radi dok je pod gasom, cim pustim papucicu gasa padaju obrtaji i gasi se. Onda posle nekog vremena ga upalim skroz normalan rad motora bude.

Posted

da li se cuje da radi kao traktor kad se to desava?:) ili bobina ili svjecica..majstor to za 10 min moze da provjeri sta je..stara boljka kod fiata..meni bobina otisla jednom a svjecice dva puta...i isto se manifestuje...

Posted

Da, ali onda bi morao da trza pri ubrzavanju. Moguce da je motorcic ler gasa, a ja bih prvo naprskao sajlu gasa WD - om.

Posted

Jedno ne mnogo bitno i glupo pitanje ali cisto iz radoznalosti da pitam. Jel normalno da mi ovako pici voda iz auspuha?2011-01-31-092337.jpgTako je otkako smo uzeli auto ali mi ranije nije bilo dosadno u zivotu kao sad pa se nisam setio da pitam do danas :D