July 27, 201311 yr mislila sam da je za vadjenje medjunarodne neophodna ta potvrda od mupa ukoliko se nema nova dozvola.Mozda kasnim, ne treba nikakva potvrda, ja sam izvadio medjunarodnu pre par meseci sa starom vozackom.
July 28, 201311 yr Jedno prosto pitanje: šta vam od onih silnih džidžabidža što mogu da se kupe, najbolje miriše u automobilu? Areon Ken Black Crystal
July 30, 201311 yr Imate li predlog sta da uzmem kao ambalazu za ulje? imam neke prastare dvolitarke pune vode na terasi, ali ih je dugo gledalo sunce pa ne znam koliko su pogodne//idem na servis pa zelim da sacuvam ispusteno ulje za stari auto Edited July 30, 201311 yr by I*m with the pilots
July 31, 201311 yr II liga, gledaj da ulje bude full sintetičko, najbolja su castrol, elf....vidi koje ulje preporučuje proizvodjač i to uzmi, najsigurnije je. a ima i ona o odnosu cene i kvaliteta. ako je auto mator i jednom nogom u grobu sve jedno je koje ulje sipaš, a ako je novije proizvodnje vredi se otvoriti
July 31, 201311 yr A koje ja da sipam u Astru 1.4 16v, benzinca, '98 godiste? Pre sipao 10w/40 ili kako vec, a pre par meseci mi majstor promenio na 5w/30. Pojma nemam zasto, kaze nema frke.
July 31, 201311 yr Gli, ja sam u vektru sipao to GM polusintetiku 10/40 i nije mi falilo ništa - uvek sam koristio. Odgovor i za orderku - To GM je preporučeno za opele, pa sad..
July 31, 201311 yr A koje ja da sipam u Astru 1.4 16v, benzinca, '98 godiste? Pre sipao 10w/40 ili kako vec, a pre par meseci mi majstor promenio na 5w/30. Pojma nemam zasto, kaze nema frke.u principu nema, tom starom ulju je bilo potrebno duže vremena zimi za postizanje idealne viskoznosti, a ovo novo koje si sipao na visokim temperaturama postaje previše viskozno i slabije podmazuje motoru principu kod ulja je najbitnija redovita zamena, 10k km ili na godinu dana Edited July 31, 201311 yr by kud u maglu Simovicu