yolo Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 jel ima neko iskustvo da vozi duze sa sjebanim plivajucim zamajcem? ja sam preso jedno 5000 i nemam probleme, a naletim na nekog lika koji kaze da je preso 70k sa istim kolima i da nema, sem zvuka prilikom saltanja, nikakve druge probleme s tim. realno mi se ne daje 700e....
Zli Gli Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Mene jednom zaustavili pijanog u gradu uvece i, nakon sto je lik video da pise da mogu da vozim uz naocare ili kontaktna sociva, pitao me kako da proverimo da li imam sociva. Ja njemu "druze, pa mogu da izvadim jedno i da ti pokazem, nije frka", tek ce lik "ma nema potrebe ali bolje biste videli kad biste upalili svetla" I tu mi rekao da izadjem da duvam, posle cega bi usledilo i pusenje jer sam to vece bas pio (s razlogom, a vozim bas polako kad cugnem), ali je devojka sto je bila sa mnom u kolima prepoznala kolegu tog pandura i izvukao sam se. Bez sociva ne bi' ni mogao voziti, dioptrija mi je -2.5 i ne prepoznajem ljude na dalje od metar.Inace, uzeo sam dve polovne Continental Premium Contact gume, 50 evra obe. Sara je oko 6mm, posluzice neko vreme. Nove Michelin Energy Saver su ipak za one sa platama od hiljadu ojra i jace.
beeva Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 6mm moze dosta da posluzi ako ces samo ljeti da ih vozikas..
Zli Gli Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Pa imam zimske sa celicnim felnama, samo menjam kad treba i to je to.
kud u maglu Simoviću Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 jel ima neko iskustvo da vozi duze sa sjebanim plivajucim zamajcem? ja sam preso jedno 5000 i nemam probleme, a naletim na nekog lika koji kaze da je preso 70k sa istim kolima i da nema, sem zvuka prilikom saltanja, nikakve druge probleme s tim. realno mi se ne daje 700e....meni rekli da vek plivajućeg zamajca može da se produži i do 2-3 puta kad ga pališ i gasiš sa pritisnutim kvačilom
fragand Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 malo mi se iskomplikovalo, al' ce se iscupamstale tipujem sutra kod majstora, nako iskusno ko danas, "hiperkineticki zglob"
Tale Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Aj pa javi.. mada mi čudno da taj rezervni majstor "vidi" amortizere, a ne vidi homokinetički.
wall Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 meni rekli da vek plivajućeg zamajca može da se produži i do 2-3 puta kad ga pališ i gasiš sa pritisnutim kvačilomPa zar nije kod svih tako? :huh:Mislim da ne bih znao upaliti auto a da ne stisnem kvačilo...
renne Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 baš ja 'teo to da napišem, al' rekoh da ne ispadnem glup u društvu. Kako drugačije i upaliti auto?
wall Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Verovatno ubaciš u ler... Mada opet... Malo je besmisleno tako šta raditi...
ivy Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 izbacis menjac iz brzine i ne stiskas kvacilo nego se samo okrene kljuc
Đipalo Junuz Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 +1Kod mene čak ima blokada, neće ni da zavergla ako se ne pritisne kvačilo, samo zasvetle lampice i pojavi se natpis ''KUPLUNG'' :fashisto:
wall Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Da, tačno. Od prošle generacije neće onaj zadnji korak u okretu ključa. :)
Recommended Posts