kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 (edited) Ako neko čuje da neko prodaje dobar motor za Pinzgauera 710 k, please let me know. Sent from my iPhone using Tapatalkna njega je mogao, za poznavaoce lako, da se nakači mečkin dizel motor od 3000 cm, pa ako ne nađete pravi evo rešenjasutra na poslu ću se videti sa kolegom koji možda ima neko rešenje pa ti javljam Edited May 6, 2013 by kud u maglu Simovicu
kapetanm Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ako neko čuje da neko prodaje dobar motor za Pincgauera 710 k, please let me know.Sent from my iPhone using Tapatalkprobaj ovde
fragand Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ako neko čuje da neko prodaje dobar motor za Pincgauera 710 k, please let me know.neki sukob manjeg inteziteta, ako ti treba municija ili prevoz tu sam :)ima jedan pinz sto visi na ulici kod nas, ali u kakvom je stanju to je pitanjeima i vojni otpad kod petlje, tamo nailazi sve i svasta, ali ovaj link u predhodnom postu obecava
MayDay Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 probaj ovde Zna buraz za to, ali nije našao ništa. To ako načujete od nekog lično ko ima da liferuje, uredno plaćamo. Mnogo se radujem! Stavićemo i roll bar sa svetlima i teraćemo ga u močvaru do plafona. :D
fragand Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 mnogo je dobar za van kolovoza, ali ako se dobro secam treba da bude opterecen
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Al će morati lično šeik da joj finansira gorivo -_-
Matilda Ivancic Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 mnogo je dobar za van kolovoza, ali ako se dobro secam treba da bude opterecento nece biti problem
renne Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 to nece biti problemNatrpaće kamenje?Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
MayDay Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Sranje je što moj debilko insistira na pustinjska oluja boji. Ja bih onu tamnu.
InvisibleLight Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 upozorili me neki prijatelji i sad gledam - moracu ugradjivati naslone za zadnja sedista jer imam pojaseve a ne i naslone:(e da necu
Lancia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 upozorili me neki prijatelji i sad gledam - moracu ugradjivati naslone za zadnja sedista jer imam pojaseve a ne i naslone :(e da necupobogu.
Indy Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Gledam onu fotku sa IL linka, pa ovde bi prakticno sva ta deca (a sigurno ovo dvoje desno) morali da budu u onim specijalnim sedistima za decu. (Do 7 god. je obavezno).
Recommended Posts