Zli Gli Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 I meni trebaju dve kao Reneove, ali polovne :D Ako kupim nove, zivecu na 'lebu i vodi neko vreme.
Zli Gli Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Rene, prodaj mi ti tvoje ako imaju bar 6mm saru. Cena po dogovoru.
twisted Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) da ima 6mm šaru zar bi ih prodavao :Dcopkillah - bfgoodrich i ne traži dalje. michelin je suviše tvrd Edited April 25, 2013 by twisted
copkillah Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Hvala puno! videh sada imaju iste gume oznake H i V. Pošto V može da izdrži veću brzinu i masu od H, kako je onda skuplja? MIslim, moj auto može do 180kmh, da li je glupo da uzmem V jer je jeftinija za nezanemarljivih 600 dinara? Ima li to realnih razlika u vožnji i trajanju istih?
nesha taxista Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ja sam uglavnom sa Savom najbolje prolazio. Nije skupa, dugo traje, a i solidno leži na putu. Po meni kod nje i Kumho je najbolji odnos cene i onog što dobiješ za uloženi novac.
Filipenko Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Hvala puno! videh sada imaju iste gume oznake H i V. Pošto V može da izdrži veću brzinu i masu od H, kako je onda skuplja? MIslim, moj auto može do 180kmh, da li je glupo da uzmem V jer je jeftinija za nezanemarljivih 600 dinara? Ima li to realnih razlika u vožnji i trajanju istih?HIV gume? Beži od toga...
twisted Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 (edited) previše se opterećuješ oznakama na gumi. to podrazumeva da si stalno blizu granične brzine - tako se manifestuju performanse gume. za gradsku vožnju i poneki izlet na graničnu brzinu oznaka gume je nebitna po meni.dalje, guma za veću brzinu je nešto tvrđa za nijansu, odnosno pro brzinama koje se približavaju graničnim u krivini recimo pokazuje razliku.p.s. a to voziti nećeš :D Edited April 26, 2013 by twisted
kud u maglu Simoviću Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 neka ga izvadi neko vičan, da ne uzjebe okolnu plastiku(pogotovu ako je fabrički) pa ga daj nekom ko se bavi el. uređajima da ga pregleda. oko cene popravke nek ti bude reper da novi možeš pazariti već od 5k, a polovni na crnom tržištu za 20ak €ako te sve to smara slušaj radio:)
čekmeže Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Da ne bude kao kod mene, nije radio dok nisam skontao da je cd a ne mp3 plejer.
copkillah Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ja sam uglavnom sa Savom najbolje prolazio. Nije skupa, dugo traje, a i solidno leži na putu. Po meni kod nje i Kumho je najbolji odnos cene i onog što dobiješ za uloženi novac.Uzeh Sava gume, iako me je Filipenko umalo nagovorio da se otvorim za Michelinke. Razlika u ceni taman ide za fan pit za Depeche Mode
wall Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 neka ga izvadi neko vičan, da ne uzjebe okolnu plastiku(pogotovu ako je fabrički) pa ga daj nekom ko se bavi el. uređajima da ga pregleda. oko cene popravke nek ti bude reper da novi možeš pazariti već od 5k, a polovni na crnom tržištu za 20ak €ako te sve to smara slušaj radio:)Tako. Jedino može da pokuša s onim cd cleaner-om. Ako je do zaprljanosti.
MayDay Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ako neko čuje da neko prodaje dobar motor za Pincgauera 710 k, please let me know. Sent from my iPhone using Tapatalk
3opge Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ako neko čuje da neko prodaje dobar motor za Pincgauera 710 k, please let me know.Sent from my iPhone using Tapatalka?
Recommended Posts