twisted Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 smart nije auto! nemoj da vređate automobilsku industriju, henri ford ovo da čuje, u grobu bi se prevrtao!
Filipenko Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Najbolje da će Henri Ford da određuje šta je auto u 21. veku.
Grunf Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 snajka moze biti sa sela, al auto mora biti iz njemacke
InvisibleLight Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 zna neko precizno (posto mi razlicito rekli razliciti ljudi)prva pomoc, trokut, sajla, fluoroscentni pancir, jel to to?mora kao sijalice, ili ne? ako da, di da nadjem? I do love my car
InvisibleLight Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 sad jos jedna stvar u vezi s tom opremomkupih prvu pomoc (namerno ne galenikinu), sajlu i prUsluktrokut imam neki njemacki, masivan, siroke stranice, a u sredini gde je rupa na belom najlonu printovan znak '!', dobila ga uz kolaprodavac mi pokazao neki 'po standardima' - ima neki crveni najlon uz stranice, koje su inace uzane.jel poenta da mora taj crveni najlon ili sta?
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 ako pričaš o trokutu bitno je da je jednakostraničan, i da je od mačijeg oka
InvisibleLight Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 (edited) ako pričaš o trokutu bitno je da je jednakostraničan, i da je od mačijeg oka™o,hvala (a kakav drugi moze i biti)bunilo me to sto mi pokazivali neki sa crvenim najlonom unutar stranica..a moj nema to Edited April 5, 2013 by InvisibleLight
Recommended Posts