nesha taxista Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Ja sam jednom za Omegu uzeo polovnu od BMW-a, trčala 3 godine i ja prodao auto s njom, a to je bilo 2.000. Može se naći i polovna da radi, a za novu reci mi tačno model i godište pa ću okrenuti par telefona koje imam u šteku još od kad sam vozio poslednjeg Opela.
Zli Gli Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Ako si odgovarao meni, da prijavim da sam nasao neku Beru-ovu za 11 000. Svabo, kazu da je odlicna firma, kvalitet.
ordi Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 kolko ce da boli voznja zutom trakom i da li uopce radi ta kamerica kod siva?
Zli Gli Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Ugradio majstor bombinu, usput sam odradio i zamenu servo ulja i jos neke sitnice. Medjutim, i dalje jebe to sto se motor a samim tim i ceo auto prilicno trese u leru, kod prvog paljenja ujutru. 2-3 minuta trese bas momacki, pre nije tako bilo... kad dodam gas, smiri se, ali jebes to. Sta moze da bude problem? Ne utice na voznju ali me jako nervira to, pogotovo ako moze nekako da se sredi.
zorglub Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 kolko ce da boli voznja zutom trakom i da li uopce radi ta kamerica kod siva?5k i ne znam koliko bodova.
copkillah Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Samo bih iskoristio priliku da pozdravim Idioteka i da mu javim da sam sa registracijom za kola završio za cca pola sata. Jedino "cimanje" je da odem sutra po novu nalepnicu i polisu, ali to će da mi oduzme otprilike 15 minuta.I plus sam saznao za dobrog, kvalitetnog i ne mnogo skupog "bošistu".Pa se ti Idioteče jebavaj i dalje sa manuelnom umesto automatskom registracijom
zorglub Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 o dokurca!E, ne drži me za reč, možda i ne idu bodovi, ali 5k sigurno.
radisa Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Dobio prvi put u životu poziv kod prekršajnog... Za vožnju jednosmernom ulicom, u kontra smeru...Kako to izgleda, kod sudije? Mislim, priznaću odmah, da skratim priču, pošto i snimak ima, samo, hoće me dugo gnjaviti i uopšte kako to sve izgleda?Što se mene tiče, ja bih odmah da platim, pa da idem, ali, pretpostavljam da to nije tako jednostavno...
yolo Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 kako se manifestuje kad ti ode plivajuci zamajac kod dizelasa?sjebo sam druk lager, dok stiskam kvacilo ispusta zvuk kao kombajn, pa da vidim da li samo set kvacila ili i taj jebeni zamajac koji kosta vise od svega zajedno sto treba da se menja
Moća Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Kada se desio prekrsaj? Jel bio jos neko sa tobom u kolima?Sent from my cigla using Tapatalk
copkillah Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Dobio prvi put u životu poziv kod prekršajnog... Za vožnju jednosmernom ulicom, u kontra smeru...Kako to izgleda, kod sudije? Mislim, priznaću odmah, da skratim priču, pošto i snimak ima, samo, hoće me dugo gnjaviti i uopšte kako to sve izgleda?Što se mene tiče, ja bih odmah da platim, pa da idem, ali, pretpostavljam da to nije tako jednostavno...Mislim da verovatno neće, nije njoj-njemu u interesu da te gnjavi.U principu kada dođeš, ako te pita bilo šta, samo reci da nemaš ništa da dodaš na snimak, da si napravio prekršaj i da si spreman da snosiš sve posledice zbog istog.U tom slučaju bi trebalo samo da traje onoliko koliko je potrebno da se izdiktira i zapiše i to je to.
Recommended Posts