Jump to content

Pitanja o svemu i svacemu

Featured Replies

naglo se javio problem, kapetane. danas mu dajem tacno 7 dana :lol: ne gusi u prvoj, pocne u drugoj pa je posle sve gore i gore.

Ako je falinka u motoru, mora da guši i pokazuje sve simptome u svakoj brzini. Ipak liči da je lamela.Idi prvo kod majstora, i ako je to to počni da porediš cene za set kvačila ovde. Ako je skupo, u Ostružnici ima par majstora koji repariraju lamelu za manje para, što, naravno nije to, ali pije vodu neko vreme.

hvala :thumbsup:

lamelu ce ti najbolje na uzvisnje pokazati..ako gas propada i motor bruji..to je to..ja sam imao sve probleme sa gusenjem..i lamelu- gas propada...ulje preko semering curilo na lamelu...i bobinu...kada motor radi na dva cilindrai svjecice..kad je bas gusio...

tresla se gora, rodio se mis :) odem jutros u servis, mehanicar kaze 'pa tebi se samo kabal od svecice klima'zatego covek i kaze ne treba nista da platis. ni dupli espreso za dz ne stigo' da pinem. donela zena kad ja utekoh.eto tako sam ustedela 12000. set kvacila bi me kostao 6300 a ostalo ruke.

tresla se gora, rodio se mis :) odem jutros u servis, mehanicar kaze 'pa tebi se samo kabal od svecice klima'zatego covek i kaze ne treba nista da platis. ni dupli espreso za dz ne stigo' da pinem. donela zena kad ja utekoh.eto tako sam ustedela 12000. set kvacila bi me kostao 6300 a ostalo ruke.
pih, steta -_-

A koliko cilindara tvoj auto ima?

3

To li je dakle, mada ne znam kako je radio bez jednog, ako je svećica bila aispravna.

nem pojma, nije menjao svecicu samo zatego kabl i opet ide kako bog zapoveda. hura!!hvala u svakom slucaju :)

jedno noobovsko pitanje u vezi cd plejera za kola: jel normalno da, kad pustim CD i ugasim motor/izvučem ključ pa ga posle kratkog vremena ponovo uključim, CD krene iz početka a ne tamo gde je stao pre gašenja. Pošto mi nekad krene tamo gde je stao, pa ne mogu da provalim šta radim pogrešno.. :blink: hvala

Jel se jos nekom desavalo na ovim vrucinama da mu volan u startu ide otezano? I to mnogo, bas osetno.

Čekaj zli, zar isti problem nisi imao i zimus?

Meni se i dalje nekad cuje ono zujanje kad skrecem u desno, valjda na volanu ili gde vec. A zimi mi je volan isao dosta teze ujutru, kao i menjac, mada sam od jos nekih cuo da im se zimi desava to isto pa valjda nije nista strasno.
:lol:

Da li je neko koristio Sonax ili nešto slično za čišćenje i dezinfekciju klime u autu? Počinje da mi se javlja neprijatan miris po prestanku rada klime, kad ostavim samo ventilator da izduva hladan vazduh i prosuši isparivač, pa su svi saveti dobrodošli (rano mi je da menjam filter, hteo bih da izgura još malo, a i nije baš kritično, još uvek je neprijatan miris a ne smrad ;) )