ordi Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 naglo se javio problem, kapetane. danas mu dajem tacno 7 dana ne gusi u prvoj, pocne u drugoj pa je posle sve gore i gore.
kapetanm Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ako je falinka u motoru, mora da guši i pokazuje sve simptome u svakoj brzini. Ipak liči da je lamela.Idi prvo kod majstora, i ako je to to počni da porediš cene za set kvačila ovde. Ako je skupo, u Ostružnici ima par majstora koji repariraju lamelu za manje para, što, naravno nije to, ali pije vodu neko vreme.
beeva Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 lamelu ce ti najbolje na uzvisnje pokazati..ako gas propada i motor bruji..to je to..ja sam imao sve probleme sa gusenjem..i lamelu- gas propada...ulje preko semering curilo na lamelu...i bobinu...kada motor radi na dva cilindrai svjecice..kad je bas gusio...
ordi Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 tresla se gora, rodio se mis :) odem jutros u servis, mehanicar kaze 'pa tebi se samo kabal od svecice klima'zatego covek i kaze ne treba nista da platis. ni dupli espreso za dz ne stigo' da pinem. donela zena kad ja utekoh.eto tako sam ustedela 12000. set kvacila bi me kostao 6300 a ostalo ruke.
Lancia Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 tresla se gora, rodio se mis :) odem jutros u servis, mehanicar kaze 'pa tebi se samo kabal od svecice klima'zatego covek i kaze ne treba nista da platis. ni dupli espreso za dz ne stigo' da pinem. donela zena kad ja utekoh.eto tako sam ustedela 12000. set kvacila bi me kostao 6300 a ostalo ruke.pih, steta -_-
kapetanm Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 To li je dakle, mada ne znam kako je radio bez jednog, ako je svećica bila aispravna.
ordi Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 nem pojma, nije menjao svecicu samo zatego kabl i opet ide kako bog zapoveda. hura!!hvala u svakom slucaju :)
Baba Ji Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 jedno noobovsko pitanje u vezi cd plejera za kola: jel normalno da, kad pustim CD i ugasim motor/izvučem ključ pa ga posle kratkog vremena ponovo uključim, CD krene iz početka a ne tamo gde je stao pre gašenja. Pošto mi nekad krene tamo gde je stao, pa ne mogu da provalim šta radim pogrešno.. hvala
Zli Gli Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Jel se jos nekom desavalo na ovim vrucinama da mu volan u startu ide otezano? I to mnogo, bas osetno.
čekmeže Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Meni se i dalje nekad cuje ono zujanje kad skrecem u desno, valjda na volanu ili gde vec. A zimi mi je volan isao dosta teze ujutru, kao i menjac, mada sam od jos nekih cuo da im se zimi desava to isto pa valjda nije nista strasno.
Đipalo Junuz Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Da li je neko koristio Sonax ili nešto slično za čišćenje i dezinfekciju klime u autu? Počinje da mi se javlja neprijatan miris po prestanku rada klime, kad ostavim samo ventilator da izduva hladan vazduh i prosuši isparivač, pa su svi saveti dobrodošli (rano mi je da menjam filter, hteo bih da izgura još malo, a i nije baš kritično, još uvek je neprijatan miris a ne smrad ;) )
Recommended Posts