June 6, 201212 yr Fifth Gear? Šta to beše? Znam za onu englesku Top Gear.Isto kao top gear ali za socijalu.
June 14, 201212 yr Fifth Gear? Šta to beše? Znam za onu englesku Top Gear.Alaj kasnim sa odgovorom:http://www.channel5....hows/fifth-gear http://www.imdb.com/title/tt0324679/ Predmetna epizoda (od 5:47):Isto kao top gear ali za socijalu.Da :DTiff je testirao ;) Edited June 14, 201212 yr by CTale
June 22, 201212 yr moj matiz je od pre 2 dana poceo da se gusi pri ubrzavanju, nabije obrtaje a nece da ubrza i malcice cima u toku voznje. kazu mi prijatelji da moze biti lamela, filter goriva, svecice itd ali mene zanima smem li ga voziti na duze do sledece subote kada sam uspela da mu zakazem pregled u servisu?
June 22, 201212 yr ne verujem da gubi kompresiju na dihtungu glave. tu bi moralo i neko ulje da se vidi da curi, a kladim se da ga nema. treba ga oterati na komp pre inicijalnog podizanja haube.
June 22, 201212 yr Ako diže obrtaje, a ne vuče, onda je nešto do transmisije. A kad tome dodamo pol vozača zaključak se sam nameće - kvačilo. -_-
June 22, 201212 yr Probaj da kreneš trećom iz mesta. Ako se ne ugasi - lamela je. U stvari sigurno je lamela.
June 24, 201212 yr juce poslusam kapetanov savet. prvi put krene u trecoj, drugi put jok. sta je sad to?cudi me sto to sa neubrzavanjem i cimanjem krene da se javlja tek nakon 10ak predjenih km, u pocetku je kao sve skroz ok. jbt, auto mi zaposednut duhom. :(
June 24, 201212 yr juce poslusam kapetanov savet. prvi put krene u trecoj, drugi put jok. sta je sad to?cudi me sto to sa neubrzavanjem i cimanjem krene da se javlja tek nakon 10ak predjenih km, u pocetku je kao sve skroz ok. jbt, auto mi zaposednut duhom. :(Istrošila ti se lamela, i biće sve gore i gore. Dok je hladan, još i nekako. Što se više zagreva (posle 10 km, sve je gore). Zameni lamelu (eventualno i korpu i druklager), i biće sve opet u redu.
June 24, 201212 yr juce poslusam kapetanov savet. prvi put krene u trecoj, drugi put jok. sta je sad to?cudi me sto to sa neubrzavanjem i cimanjem krene da se javlja tek nakon 10ak predjenih km, u pocetku je kao sve skroz ok. jbt, auto mi zaposednut duhom. :(Zato, verovatno, što krećeš i teraš u prvoj i drugoj, koje još imaju snage da guraju auteka. Inače, kad rekoh, kako ide u prvoj, jel i tu guši? I da li ti se problem javio naglo, ili postupno, sve više i više?