Jump to content

Pitanja o svemu i svacemu

Featured Replies

audi je hipsterski auto kao sto je ovo hipster :D
Cisto sumnjam da taj tvoj lepotan ima zelju da sedne za A1 i pokvari sebi imidz.
I pored svega toga mi i dalje nije jasno ko je spreman da da +20k evra za njega.
ocigledno da dobro ide taj kapric segment automobila, nema logike ni cena mini morisa, pa ide ko alva. mene odusevljava senzacija da sedis u mnogo vecem autu, nego sto stvarno jeste.a i kvalitet je, mozemo mi da se cudimo koliko hocemo. prosle nedelje sam bio u subaruuu, bre bas su jadni forester i outback unutra, svaka cast njima na spartanskoj filozofiji, ali brate, daj malo ga skockaj, picni...
  • Replies 7.8k
  • Views 564.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

Iskren da budem, meni se sve više jebe kako auto uzgleda spolja, to najmanje gledam. 99,9% vremena ću ga gledati sa vozačke pozicije tako da mi je enterijer najbitniji iz estetskog ugla.edit: a što se tiče Audija i opasnih momaka sa vrelog asfalta, to verovatno stoji u Srbiji (kao što je devedesetih BMW imao tu patinu), ali ovde je Audi-BMW-Benz svaki treći auto na drumu.

Edited by dig_chohano

Mafijašu. Umesto da probaš nekog drugog Citroena, prodao se bivšim višestrukim okupatorima.

Praštaj, nisu imali ništa od besprekornih.

Samo sile osovine i bog da te vidi!

sto ne uze onda Fiata ili Lanciu, majku mu?¿
sto ne uze onda Fiata ili Lanciu, majku mu?¿
Zato što sam rekao "SILE" osovine :PTj. oni koji ne kapituliraju pre vremena.

Edited by Razzmatazz

Zato što sam rekao "SILE" osovine :PTj. oni koji ne kapituliraju pre vremena.
bar su humani. -_-
Ne znam, jab i dalje najrađe neki skandinavski kineski proizvod.

Edited by dig_chohano

mhsphd.jpg

Nikad nisam voleo plavuše :(

2efu7br.jpg
VW Santana :DDnevno prevoze milione kilometara kao taksiji u raznim gradovima kine - mora da valjaju :unsure:
mhsphd.jpg
E, ove kineskinje su dobre.

Vidi ovu četvrtu s leva kako se majstorski ispekla.