Lancia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 audi je hipsterski auto kao sto je ovo hipster :DCisto sumnjam da taj tvoj lepotan ima zelju da sedne za A1 i pokvari sebi imidz. I pored svega toga mi i dalje nije jasno ko je spreman da da +20k evra za njega.ocigledno da dobro ide taj kapric segment automobila, nema logike ni cena mini morisa, pa ide ko alva. mene odusevljava senzacija da sedis u mnogo vecem autu, nego sto stvarno jeste.a i kvalitet je, mozemo mi da se cudimo koliko hocemo. prosle nedelje sam bio u subaruuu, bre bas su jadni forester i outback unutra, svaka cast njima na spartanskoj filozofiji, ali brate, daj malo ga skockaj, picni...
dig_chohano Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) Iskren da budem, meni se sve više jebe kako auto uzgleda spolja, to najmanje gledam. 99,9% vremena ću ga gledati sa vozačke pozicije tako da mi je enterijer najbitniji iz estetskog ugla.edit: a što se tiče Audija i opasnih momaka sa vrelog asfalta, to verovatno stoji u Srbiji (kao što je devedesetih BMW imao tu patinu), ali ovde je Audi-BMW-Benz svaki treći auto na drumu. Edited April 18, 2012 by dig_chohano
Razzmatazz Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Mafijašu. Umesto da probaš nekog drugog Citroena, prodao se bivšim višestrukim okupatorima.
Lancia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Samo sile osovine i bog da te vidi!sto ne uze onda Fiata ili Lanciu, majku mu?¿
Razzmatazz Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) sto ne uze onda Fiata ili Lanciu, majku mu?¿Zato što sam rekao "SILE" osovine :PTj. oni koji ne kapituliraju pre vremena. Edited April 18, 2012 by Razzmatazz
Lancia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Zato što sam rekao "SILE" osovine :PTj. oni koji ne kapituliraju pre vremena.bar su humani. -_-
dig_chohano Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) Samo sile osovine i bog da te vidi!Ne znam, jab i dalje najrađe neki skandinavski kineski proizvod. Edited April 18, 2012 by dig_chohano
Lancia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ne znam, jab i dalje najrađe neki skandinavski kineski proizvod.
jms_uk Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ne znam, jab i dalje najrađe neki skandinavski kineski proizvod.VW Santana :DDnevno prevoze milione kilometara kao taksiji u raznim gradovima kine - mora da valjaju
dig_chohano Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Vidi ovu četvrtu s leva kako se majstorski ispekla.
Recommended Posts