Jump to content
IGNORED

Pitanja o svemu i svacemu

andjelija

Recommended Posts

Posted

ali tako su lepa cry.gif uzgred napisano, moj potomak tako voli svoj prastari reno 4, sam ga odrzava, svidja mu se sto je tradicionalna mehanika i sto nema elektroniku, ko sta radi a on petlja oko svog oldtajmera na kojeg je sav ponosan, nista kao elektronicar koji obozava mehaniku :) a meni je trip-san da imam oldtajmera zvanog trabant, ama to je iz sadasnje perspektive totalno blesav auto

Posted
Povrata sredstava uvek može biti
nemam pojma tako mi rekla teta koja radi u banci u MUPu <_<
Posted
Rekoh ti ja, francuska kola ni izbliza. Samo sranja.
Jbg, nisam mogao da biram u tom trenutku. Odoh po švaboa upravo.
Posted
ali tako su lepa cry.gif uzgred napisano, moj potomak tako voli svoj prastari reno 4, sam ga odrzava, svidja mu se sto je tradicionalna mehanika i sto nema elektroniku, ko sta radi a on petlja oko svog oldtajmera na kojeg je sav ponosan, nista kao elektronicar koji obozava mehaniku :) a meni je trip-san da imam oldtajmera zvanog trabant, ama to je iz sadasnje perspektive totalno blesav auto
Pa, to je otprilike i poslednji dobar auto koji su Francuzi napravili.
Posted

Peugeot 306 je mene odlično služio a i za 406 sam čuo samo reči hvale.

Posted

Za Citroen ništa čudno, četvorke imaju problema samo tako. Ne znam koji se kurac ljudi jebavaju sa njima. Elektronika je katastrofalna.

Posted

Ne znam, ja sam svojim Cliom 2 veoma zadovoljan. Čekaju me neke intervencije, ali ipak je star 10 godina.

Posted
Peugeot 306 je mene odlično služio a i za 406 sam čuo samo reči hvale.
hell yeah! 110ks stoji mu samo tako :)
Posted

Da znaš, jbt. Da mi nije bila potrebna sva lova ovog sveta za posao verovatno ga nikad ne bih prodao.

Posted

meni taksista prico kako je namerno kupio 406 a ne 407 za malne iste pare jer je navodno bolji.

Posted

ne veruj svemu što čuješ :D razlika je taman između golfa guzonje i audija.

Posted

a C3? cuo neko nesto lose o njemu? :( nek kaze sada il neka cuti do kraja topikapitanje bonus - koliko je komplikovano, na skali od 1-10, otici u inostranstvo i prevesti/dovesti voizlo i kolika je usteda u odnosu na kupovinu istog na placu?

Posted
a C3? cuo neko nesto lose o njemu? :( nek kaze sada il neka cuti do kraja topika
ja sam ga video i lici mi na snupija. sto mi je super.
Posted
a C3? cuo neko nesto lose o njemu? :( nek kaze sada il neka cuti do kraja topikapitanje bonus - koliko je komplikovano, na skali od 1-10, otici u inostranstvo i prevesti/dovesti voizlo i kolika je usteda u odnosu na kupovinu istog na placu?
to je dobar auto. jos ako izbegnes dizel, super. uhodani ljudi koji dovoze kola spolja, zarade u proseku 100-500 eur po autu. ti sama ako se odlucis na tu avanturu, verovatno ces potrositi tu zaradu tj tvoju eventualnu ustedu na razne troskove. stoga je bolje da ovde izaberes i sve ti dodje na noge za iste novce.
Posted
ja sam ga video i lici mi na snupija. sto mi je super.
:lol: jeste meni lep, ostalo me se ne tice ako nije bas notorni kvarnjak@garoviks - hvala, tako sam i mislila, uzela bih benzinac i to 1,1, da sto manje trosi. crni ;)