Jump to content

Pitanja o svemu i svacemu

Featured Replies

2 hours ago, Čutura said:

prvi put cujem da se neko dvoumi dal da radi veliki servis ili da prodaje auto nobles

2 hours ago, brusli said:

Posto je taj veliki servis ?

Ako ne izuva, a sve ostalo OK, ne vidim zasto bi menjao auto.

Čitajte bolje, motor koji ima je zbog kaiša tamo gde treba da stoji lanac u ogromnoj šansi da zariba, sa potpuno novim agregatom kao jedinim rešenjem - skandal veći nego vw laganje s izduvnim gasovima imho.

• Replies 7.9k
  • Views 577k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da prijavim samo da mi je onaj advokat sto radi auto odstete izvukao na onih 25 hiljada dinara jos dosta, do 200 hiljada sto je valjda i maksimum preko evropskog izvestaja. Dao sam mu 15% po dogovoru,

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Nasla sam, na 500m od stana u travnjaku/liscu na putanji gde kiki kaki a ja se sagnem da pokupim i d3sava se da mi ispadne telefon iz dzepa jakne, a sinoc ocigledno i kljuc  Koje olaksanje..

• Pa to vise nije subotnji vec celodnevni Bukvalno ne izlazim iz auta, jos sad kad sam na odmoru, pa se vozikam onako, pomalo i besciljno. Da mi je neko rekao da cu toliko da zavolim da vozim… dobr

Posted Images

dal nam je nazebao milošica?!

unsure

VW je stavio kevlarski kais pa si miran minimum 100 k posle menjanja.Prvi servis posle 150 k ili 10 godina.

Nisam ni znao da VW ima motor sa tzv. wet belt?

U svakom slučaju, u pitanju je kriminalan odnos prema kupcima koji proizvođači neće promeniti jer ih eu porezima štiti od konkurencije.

6 hours ago, zorglub said:

Nisam ni znao da VW ima motor sa tzv. wet belt?

U svakom slučaju, u pitanju je kriminalan odnos prema kupcima koji proizvođači neće promeniti jer ih eu porezima štiti od konkurencije.

VW samo na uljanoj pumpi ima wet belt. Timing belt je suv i kevlarski kao sto rekoh.