May 3May 3 On 1. 5. 2025. at 10:09, radisa said:subjektivni osećaj+1Do pre neki dan 1.8 na cvt uzbrdo je bio dil brejker što se tiče buke. U zadnjih par dana smo se provozali sa 2.0 i 1.6 hdi, 1.9 jtd i 1.2 fire. Nije Tojota bučna.Na stranu što me boli nogica od kvačilanja po gradu Edited May 3May 3 by Desmond Bojčinski
May 3May 3 9 hours ago, Desmond Bojčinski said:2.0 hdiU nekom paralelnom univerzumu gde su Rusi stigli do Kelna a ne samo do Berlina, u kom VW pravi najbolje plugove usvijet ovo bi bio vrh evropske ponude.
May 5May 5 On 3.5.2025. at 19:20, Desmond Bojčinski said:U nekom paralelnom univerzumu gde su Rusi stigli do Kelna a ne samo do Berlina, u kom VW pravi najbolje plugove usvijet ovo bi bio vrh evropske ponude.zašto?
May 5May 5 hteo sam da kupim auto sa motorom 1,5 hdi i kazu mi nemoj?jel to naklapanje automehanicarsko ili stvarno treba izbegavati? Edited May 5May 5 by bradilko
May 5May 5 5 hours ago, Eleniko said:zašto?Auto je fenomenalan. Vozam ga po Sremu i Beogradu nekoliko stotina kilometara, ima mesta za četvoro da sede široko, gepek nije mali, parkira se po Bg bez problema, deluje da se bez umora voza na duže ture, vrlo kvalitetan 2.0 dizel odlično uparen sa menjačem, 160 konja lepo vuku...Na stranu sve to, auto je 110% avangarda, prelep, totalno neklasičan nebezlični auto za vožnju i uživanje.
Friday at 14:395 days Ne znam gde bi bilo pravo mesto za ovu vest pa nek bude ovde - od danas sa našim tagom može da se vozi i hrvatskim autocestama. Treba posebno naravno registracija za Cro sa povezivanjem platne kartice (kao i za Makedoniju što je trebalo). Javljaju na drugom forumu da je problem sa Visa karticama svih banaka iz nekog razloga, Master šljaka bez problema.
Friday at 14:565 days On 5.5.2025. at 20:34, Desmond Bojčinski said:Auto je fenomenalan. Vozam ga po Sremu i Beogradu nekoliko stotina kilometara, ima mesta za četvoro da sede široko, gepek nije mali, parkira se po Bg bez problema, deluje da se bez umora voza na duže ture, vrlo kvalitetan 2.0 dizel odlično uparen sa menjačem, 160 konja lepo vuku...Na stranu sve to, auto je 110% avangarda, prelep, totalno neklasičan nebezlični auto za vožnju i uživanje.šta bi sa toyotom, zar ti to nemaš?
Friday at 15:055 days @ducca a negde sam video da od sledeće, ili one tamo godina, hrvati prelaze na on-line cestovninu, kao kod slovenaca