Jump to content

Sicilija

Featured Replies

Alan Ford 1/1 fantom

• 2 weeks later...
  • Replies 125
  • Views 28.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

Da ozivim i ovo posto nikad nisam dovrsio reportazu. Korona me je sputala u mnogim planovima, narocito glede putovanja. A kad vec iscekujemo novo otvaranje da se malo prisetimo lepih mesta.  

• Jos jedno mesto koje nisam mogao da prepoznam je pijaca Vucciria. U pozadini nekadasnje grozne luke medju najraspalijim fasadama je bas onako zastrasujuce izgledala. Sad sve restoran do restorana pun

• Haralampije
    Haralampije

ja bas nisam klasican turista, ne trcim preko onog sto mi prija,moj kum je taj tip, obidje svaki grad, selo, iskopinu, plazu i napravi par hiljada slika. ja ipak volim da se odmorim i uzivam bez stres

Posted Images

Ima li neko preporuku za neki rent-a-car koji ne dere baš baš za tamo, kraj septembra, Catania.

Ovo što gledam je horor od cena, btw, ne bih ostavljao veliki depozit i uzimao 3rd party osiguranje nego bi sve kod istih - I know, sweet summer child...

2 hours ago, Vapad said:

Ima li neko preporuku za neki rent-a-car koji ne dere baš baš za tamo, kraj septembra, Catania.

Ovo što gledam je horor od cena, btw, ne bih ostavljao veliki depozit i uzimao 3rd party osiguranje nego bi sve kod istih - I know, sweet summer child...

Ne znam gde gledas, ali za kraj septembra mi se cini skroz ok.

https://www.skyscanner.it/carhire/results/95673893/95673893/2025-09-22T11:00/2025-09-28T11:00/30

Ja sam proslog avgusta u samom piku placao 30€ na dan za 20 dana sto je realno mnogo bez ikakvog dodatnog osiguranja. Deposit je bio €250

Verovatno si vec kupio avionske karte ali eto da opet napomenem da ne preporucujem let do Katanije zbog vulkana koji se u poslednje vreme precesto budi. Ja sam prosle godine preziveo previse stresa zbog zatvaranja aerodroma i otkazanih letova. Srecom me nije zakacilo ali je bilo bukvalno lutrija jer dani pre i posle mog leta su bili katastrofalni sa stotinama otkazanih letova. Od sad se drzim samo Palerma, Trapanija i Komiza.

Edited by Lo Zingaro

Nema sta da tražiš preko, ovo što je napisao iskusni zabar 5 e, gore dole...ovisi koji auto tražiš...

Meni je bio oko 30...35 e , garancija kartica....

Samo pazi da je na tvoje ime a ne od žene ili nekog drugog...tko vozi taj daje svoje podatke...dodatno ako hoćeš da te netko zamijeni

...osigurao sam ga full

9 hours ago, Vapad said:

Ovo što gledam je horor od cena, btw, ne bih ostavljao veliki depozit i uzimao 3rd party osiguranje nego bi sve kod istih - I know,

Edited by raskopcani

Ma, mi letimo za Kataniju (znam znam, sad znam :D)

I našao sam strava ponudu, 30e dan sa svim full covered, ali mi je isticala kartica, a bas zbog ovog, na čije ime, ko šta, mora ista kartica, dok sam zamenio, sad je 50tak e full... i nisam pametan da li da čekam septembar da vidim da li će padati opet :/

31 minutes ago, Vapad said:

Ma, mi letimo za Kataniju (znam znam, sad znam :D)

I našao sam strava ponudu, 30e dan sa svim full covered, ali mi je isticala kartica, a bas zbog ovog, na čije ime, ko šta, mora ista kartica, dok sam zamenio, sad je 50tak e full... i nisam pametan da li da čekam septembar da vidim da li će padati opet :/