June 27Jun 27 Ima li neko preporuku za neki rent-a-car koji ne dere baš baš za tamo, kraj septembra, Catania.Ovo što gledam je horor od cena, btw, ne bih ostavljao veliki depozit i uzimao 3rd party osiguranje nego bi sve kod istih - I know, sweet summer child...
June 27Jun 27 2 hours ago, Vapad said:Ima li neko preporuku za neki rent-a-car koji ne dere baš baš za tamo, kraj septembra, Catania.Ovo što gledam je horor od cena, btw, ne bih ostavljao veliki depozit i uzimao 3rd party osiguranje nego bi sve kod istih - I know, sweet summer child...Ne znam gde gledas, ali za kraj septembra mi se cini skroz ok.https://www.skyscanner.it/carhire/results/95673893/95673893/2025-09-22T11:00/2025-09-28T11:00/30Ja sam proslog avgusta u samom piku placao 30€ na dan za 20 dana sto je realno mnogo bez ikakvog dodatnog osiguranja. Deposit je bio €250Verovatno si vec kupio avionske karte ali eto da opet napomenem da ne preporucujem let do Katanije zbog vulkana koji se u poslednje vreme precesto budi. Ja sam prosle godine preziveo previse stresa zbog zatvaranja aerodroma i otkazanih letova. Srecom me nije zakacilo ali je bilo bukvalno lutrija jer dani pre i posle mog leta su bili katastrofalni sa stotinama otkazanih letova. Od sad se drzim samo Palerma, Trapanija i Komiza. Edited June 27Jun 27 by Lo Zingaro
June 27Jun 27 Nema sta da tražiš preko, ovo što je napisao iskusni zabar 5 e, gore dole...ovisi koji auto tražiš...Meni je bio oko 30...35 e , garancija kartica....Samo pazi da je na tvoje ime a ne od žene ili nekog drugog...tko vozi taj daje svoje podatke...dodatno ako hoćeš da te netko zamijeni...osigurao sam ga full9 hours ago, Vapad said:Ima li neko preporuku za neki rent-a-car koji ne dere baš baš za tamo, kraj septembra, Catania.Ovo što gledam je horor od cena, btw, ne bih ostavljao veliki depozit i uzimao 3rd party osiguranje nego bi sve kod istih - I know, Edited June 27Jun 27 by raskopcani
June 27Jun 27 Ma, mi letimo za Kataniju (znam znam, sad znam :D)I našao sam strava ponudu, 30e dan sa svim full covered, ali mi je isticala kartica, a bas zbog ovog, na čije ime, ko šta, mora ista kartica, dok sam zamenio, sad je 50tak e full... i nisam pametan da li da čekam septembar da vidim da li će padati opet :/
June 27Jun 27 31 minutes ago, Vapad said:Ma, mi letimo za Kataniju (znam znam, sad znam :D)I našao sam strava ponudu, 30e dan sa svim full covered, ali mi je isticala kartica, a bas zbog ovog, na čije ime, ko šta, mora ista kartica, dok sam zamenio, sad je 50tak e full... i nisam pametan da li da čekam septembar da vidim da li će padati opet :/