prima Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 sve sve, ali hank je morao da ima vec nadgledanu i stit preventivu za ofis. jednostavno, 10000% ! malo su ga preterali..
Linda Lee Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Ja tek pre par dana saznala sa ovu seriju (for shame, I know) i krenula danas da gledam. Što reče Hattori, ko nije gledao ne zna šta propušta, fenomenalna je.
Caligula Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 (edited) Smislio sam nesto hilerijus!!BAKING BREADGarant se niko pre mene ovog nije setio!!Haha lolo stara, upravo te pokrao poznati bloooger ovo nije sreca Edited August 19, 2012 by CowBoy
Lrd Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 fina epizoda...[smisleni post ] Videćemo posle posla. :) [/smisleni post ]
paculla Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 od utorka do sinoc sam odgledala sve 4 sezone i ovaj kusur od pete ukljucujuci sinocnu epizodu. stigla sam najblize sto sasm mogla meth ovisniku ovih dana. totalni tweaking. dobra epizoda. dobra i strasna.
Caligula Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 od utorka do sinoc sam odgledala sve 4 sezone i ovaj kusur od pete ukljucujuci sinocnu epizodu
Weenie Pooh Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Odlična epizoda :) Verovatno zato što još nismo čuli Walterbergov cunning plan da zajebe ceo svet i održi svoju one-man empire u poslu. Nadam se da će se ispostaviti da je nešto bolje od ove McGuyver egzibicije sa strujnim kablom koji topi (kožnu!) narukvicu...Svidelo mi se i što su najzad malo razjasnili njegovu motivaciju za svo ovo glupiranje u petoj sezoni. Potezi očajnika, čovek aktivno radi na sopstvenom samouništenju. Dakle, ništa nema smisla zato što je tako osmišljeno. To opravdava Waltove gluposti, mada još ne znamo zašto i kako Mike ide u asasinacije na hemičarke i pljačke voza dok je pod policijskom prismotrom. I zašto se on i Jesse naprasno odriču posla u koji su toliko uložili. I još par desetina stvari, ali nema veze, glavno je ono što WW drži u glavi.
Lrd Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Super je epizoda i živo me zanima kakav je to ludački plan. I zašto se on i Jesse naprasno odriču posla u koji su toliko uložili. To je jedina jasna stvar. Majk je pod prismotrom i dosta mu je svega, a Džesija je slomilo ubistvo deteta.
Čutura Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Nadam se da će se ispostaviti da je nešto bolje od ove McGuyver egzibicije sa strujnim kablom koji topi (kožnu!) narukvicu... plastika ;)
Sunny Side Up Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Heisenberg je u potpunosti isplivao na povrsinu. Imao je way out, nije hteo 5 miliona, hoce svih 300 :D WW ne postoji vise, sto je i sam objasnio na neki nacin, rekavsi da vise nema porodicu (sto mu je bio glavni motiv za upustanje u meth cooking) i da mu je to sve sto je preostalo.
Weenie Pooh Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 plastika ;)Ma neka je i plastika, hteo sam da kažem da je smešno što ga nije metalnim lisicama vezao. Koliko puta smo na TV-u videli tu scenu vezivanja za radijator? Mnogo puta. I koliko od toga su u pitanju bile lisice? Meni se čini preko 90%.Ali ne, Majk je ovde morao da improvizuje neki bezvezni kaišić - iako je unapred planirao da nekako imobilizuje WW tu u sobi - da bi ovaj mogao da pokaže koliko je dovitljiv i zajeban, strujom pržeći sopstvenu kožu like a boss
Далибор Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 ma kakav bezvezni kais :Dto su lisice. koje koriste mislim i njihovi policajci. a mislim da je sam Majk koristio iste par puta u seriji...
Teixeira Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Ma neka je i plastika, hteo sam da kažem da je smešno što ga nije metalnim lisicama vezao. Koliko puta smo na TV-u videli tu scenu vezivanja za radijator? Mnogo puta. I koliko od toga su u pitanju bile lisice? Meni se čini preko 90%.Ali ne, Majk je ovde morao da improvizuje neki bezvezni kaišić - iako je unapred planirao da nekako imobilizuje WW tu u sobi - da bi ovaj mogao da pokaže koliko je dovitljiv i zajeban, strujom pržeći sopstvenu kožu like a boss moram priznati da je jeste zanimljivo kako to da Mike nikada ne gresi i sve zna i vidi, jedino uspe da se zajebe kada Walter treba da se oslobodi :D
Sunny Side Up Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 moram priznati da je jeste zanimljivo kako to da Mike nikada ne gresi i sve zna i vidi, jedino uspe da se zajebe kada Walter treba da se oslobodi :DPa nije on dzabe genije za hemiju i tehnicku gedzetariju (seti se kako su pokrenuli prikolicu u pustinji ;)) Taj nerdovski momenat kod njega mi je briljantan!
Recommended Posts