Jump to content

Ђускање са змајовима

45 members have voted

1. 1. Од Плеса очекујем:

• Ништа
    • Нешто
    • Да Мартин превазиђе самог себе
    • Биће само ново измузавање пара од несазрелих мушкараца и сексом закинутих тиинејџера
    • Да идући наставак испишу Лукић и Шнајдер у две руке
    • Да идући наставак испише Ноле Четник
  2. 2. Не могу да дочекам да прочитам нове авантуре:

• Бабиног унучета на Зиду
    • Принцезе на змајском зрну (јајету)
    • (Не)духовитог златокосог Биберчета

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

4 hours ago, Hamlet Strašni said:

Ima li eksplicitnih scena sa onom plavom?

Ima, kako nema.

Znaš kakva je, uf! Dvaes šest godina, dva metra i šeset dva centimetra visine...

• 1 month later...

Nemaju pojma ni Preston ni njegov sidekick da je Edwin Drood poslednji roman Čarlsa Dikensa, ostao nezavršen :cry:

Ima li razloga da se gleda svih 40 minuta? Meni je on užasno naporan kad god se ne istovaruje po GOT/HOTD.

Ma jok, čitaju šta ljudi istovaruju po matorom uz snarky komentare, naročito ako ti je naporan. Meni bilo zanimljivo jer nisam znao da postoje ljudi koji još pate za WoW u meri da mu svaki post zasipaju smećem. A i on koji uzima pare na Patreonu kao da je ubogi pisac početnik. :lolol: 

• 1 year later...

This is why we can't have nice things :isuse:

Zar neko to vise i ocekuje? :fantom:

Ja očekujem da debeli papak otegne papke, pa da ondak neko od našljednika pokuše da izmuze nešto oslanjajući se na sentimentalnost idiota, ovaj, potrošača, mislim, čitalaca…

kao sa onom džordanovom bljuvotinom - GoT, WoT, isti q…

Što bljuvotina za WoT?

7 hours ago, Sludge Factory said:

Zar neko to vise i ocekuje? :fantom:

I ako se ne ocekuje, desi se. Sex pravac iz diska gore u hotelsku sobu, Thai provincija, nije prostutucija, nema para. Nisam bio ukljucen a voleo bih da sam bio muva na zidu.

• 7 months later...

Screenshot-2024-12-10-at-9.59.54-AM-1130