Weenie Pooh Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 4 hours ago, Hamlet Strašni said: Ima li eksplicitnih scena sa onom plavom? Ima, kako nema. Znaš kakva je, uf! Dvaes šest godina, dva metra i šeset dva centimetra visine...
Weenie Pooh Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Nemaju pojma ni Preston ni njegov sidekick da je Edwin Drood poslednji roman Čarlsa Dikensa, ostao nezavršen Ima li razloga da se gleda svih 40 minuta? Meni je on užasno naporan kad god se ne istovaruje po GOT/HOTD.
Amos Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Ma jok, čitaju šta ljudi istovaruju po matorom uz snarky komentare, naročito ako ti je naporan. Meni bilo zanimljivo jer nisam znao da postoje ljudi koji još pate za WoW u meri da mu svaki post zasipaju smećem. A i on koji uzima pare na Patreonu kao da je ubogi pisac početnik. 1
Pantelija jr Posted September 6 Posted September 6 Ja očekujem da debeli papak otegne papke, pa da ondak neko od našljednika pokuše da izmuze nešto oslanjajući se na sentimentalnost idiota, ovaj, potrošača, mislim, čitalaca… kao sa onom džordanovom bljuvotinom - GoT, WoT, isti q… 2
Yoyogi Posted September 6 Posted September 6 7 hours ago, Sludge Factory said: Zar neko to vise i ocekuje? I ako se ne ocekuje, desi se. Sex pravac iz diska gore u hotelsku sobu, Thai provincija, nije prostutucija, nema para. Nisam bio ukljucen a voleo bih da sam bio muva na zidu.
Recommended Posts