Кристофер Лумумбо Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 prastajte ako vec ima ovakav topik.napolju je pakao i uopste mi se ne izlazi da kupujem hranu. dajte neku preporuku, iskljucivo rostilj i pice. kineska stop.
*edited by mod Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 prastajte ako vec ima ovakav topik.napolju je pakao i uopste mi se ne izlazi da kupujem hranu. dajte neku preporuku, iskljucivo rostilj i pice. kineska stop.Od kako postoji onaj Donesi sajt samo odatle narucujem. Tebi budu iste cene a oni se posle tamo rasporedjuju po procentima kako vec hoce. Plus mozes da vidis slike i utiske drugih ako te to zanima.
Dr Arslanagić Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Od kako postoji onaj Donesi sajt samo odatle narucujem. Tebi budu iste cene a oni se posle tamo rasporedjuju po procentima kako vec hoce. Plus mozes da vidis slike i utiske drugih ako te to zanima.+1imas i komentare korisnika glede kvaliteta klope
kud u maglu Simoviću Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 lelas gurmanluci, na sljaci stalno narucujemo odatleN. Jedini maler je da rade do 18Jednom sam preko donesikoma narucio kuvano iz nekog Malog Kalimegdana, posle par minuta su me zvali iz restorana i preporucili mi da ne uzmem carske cufte koje sam narucio jer im "nisu nesto uspele", ali im je zato gulas perfektan. Bio je u pravu 110% + jedna porcija komotno moze da se jede 2 do 3 dana
Al-Khwarizmi Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 lelas gurmanluci, na sljaci stalno narucujemo odatleN. Jedini maler je da rade do 18+1Verovatno najbolji odnos cena/kvalitet u gradu. Preporučujem dimljenu vešalicu.
Zabalujev Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 donesi.com će i ovog vikenda da radi posao. Nema dovikivanja preko telefona sa osobljem, izbor jednostavan, solidna ponuda, komentari korisnika... Pivom sam se već snabdeo (mnogo pre 22h, tako mi elita radimo), tako da će blagodeti savremene tehnologije da nas goje ovih toplih dana.
Lynn Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 donesi.com definitvno!+1savet: kad naručuješ, pri upisu podataka ima valjda neki box: napomena. Tu obavezno naglasi imaš li sitno ili ne, jer se često pri isporuci prave blesavi i nemaju da vrate. Ok je neka napojnica, ali mi se desilo da smo narucili za 1300 din, a imali dve po 1000, a 'isporučilac' sleže ramenima kako nema sitno. Izgovor: vi ste mi prva stanica, pa nastavljam dalje da nosim. Iskopasmo negde 500, te je bio čašćen sa zasluženih? 200.Daklem, slično kao sa taksistima :D
Shan Jan Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 lelas gurmanluci, na sljaci stalno narucujemo odatleN. Jedini maler je da rade do 18Jednom sam preko donesikoma narucio kuvano iz nekog Malog Kalimegdana, posle par minuta su me zvali iz restorana i preporucili mi da ne uzmem carske cufte koje sam narucio jer im "nisu nesto uspele", ali im je zato gulas perfektan. Bio je u pravu 110% + jedna porcija komotno moze da se jede 2 do 3 dana+1Sad narucih muckalicu i gulas. Potrosio sam citav veliki somun a jedva pojedoh po pola od obe porcije. Umirem. Pri tom jako ukusno spremljeno.Napomena: cene na sajtu im nisu up to date. Moja narudzbina je po sajtu kostala 720 a u RL 1070.
Čutura Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 da se ne bi gubilo po ostalim topicima..prosle nedenje probao lee-ja, za izbegavanje. kupus s malo cega drugog, veliko razocarenje posto ga pamtim jos iz vlajkoviceve gde je bio vr'.. veceras sam planirao da overim ''soja sos'', ako neko ima lose iskustvo nek zbori odma' il' cuti zauvek
rajka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 da se ne bi gubilo po ostalim topicima..prosle nedenje probao lee-ja, za izbegavanje. kupus s malo cega drugog, veliko razocarenje posto ga pamtim jos iz vlajkoviceve gde je bio vr'.. veceras sam planirao da overim ''soja sos'', ako neko ima lose iskustvo nek zbori odma' il' cuti zauvek ja samo da potvrdim! grozno je. a zasto su kineski u novom sadu toliko bolji od beogradskih, jel zna neko?
Shan Jan Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Na kursu pre nekih mesec dana sam jeo kardinalnu piletinu. Otprilike pilece belo sa nekim suvim mesom il sunkom natopljeno kackavaljem. Odlicna stvarcica. To im je dostavljao neko al ja kreten se ne setih da pitam ko. Da li neko zna nekog ko to pravi i dostavlja?E da, leleci izuvaju. I cene jesu up to date, no je mene prevario (il se zajebo) prvi isporucilac.
Valk Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 (edited) xxx Edited September 9, 2011 by Valkyrie
Čutura Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 juce putem donesi.com-a porucio iz C.H.A.O.S-a (kinesko) 4 jela 2 svinjecina +2 piletina, 4 pirindza i 4 rolnice(2 porcije), nije najbolje al je i daleko od najgoreg sto sam porucivao, ukus(kvalitet) recimo za 3,75/5, al zato kolicina nas cetvoro jesnih, rucali, vecerali, i ostalo...
copkillah Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Kejos mi je težak prosek, tj jeo sam 2x i to je bilo to. Količine se ne sećam, mislim da je bila neka standardna.
Recommended Posts