Tale Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 (edited) Zašto se ograničiti na Boba? "> Edited June 19, 2012 by CTale
S.L. Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Šta si uradio na kraju? Tek sad odgovaram pošto mi se u međuvremenu svašta izdešavalo. :)Akvarujum sklopljen, u upotrebi već mesec-dva. Planiram da kupim hangon filter, za svetlo još nisam siguran (imam podnu lampu zasad, ali tražim neku neonku do 60cm.)Kupio zemlju, tj neku smešu za biljke, ali u međuvremenu nisam uspeo da poklonim japanke, pa sam odustao od mahovine i tetri.Ubaciću neku izdržljivu travu koju ne mogu da izgrizu, pa neka japankice žive još neko vreme. Verovatno ću prokuvati i neko kamenje da ubacim, jer akvarijum izgleda ružno ovako prazan...
Tale Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Javi ako hoćeš nešto od ovog:Imam viška cca 10kg podloge ove boje i granulacije (2-4mm)
S.L. Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Uh, Tale, taj panj izgleda odlično :)Koje je drvo u pitanju?U petak idem do akvarijum centra, verovatno uzimam filter.I taman ću tamo da se odlučim šta sve ubacujem u akvarijum.
Tale Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Uh, Tale, taj panj izgleda odlično :)Koje je drvo u pitanju?Veruj mi da ne znam, domaća radinost - nađeno negde na Galovici.Bio je u akvarijumu više od 1 godine, mahovina ga je obrasla.
Tale Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 "Kralj" mog akvarijuma, ancistrus po imenu Luj XIV:Kozice i Helene (Assassin Snails):Helene i prodajem.
ToniAdams Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 jel ima neki akvarijumski filter dovoljnog kapaciteta da filtrira kornjacinu vodu? kornja je matora, dostigla je velicinu tanjira srednje velicine, pa joj ni govna nisu mikroskopska.
gospa buba Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) jel ima neki akvarijumski filter dovoljnog kapaciteta da filtrira kornjacinu vodu?kornja je matora, dostigla je velicinu tanjira srednje velicine, pa joj ni govna nisu mikroskopska.koalicijoni kaze - bilo koji kanisterski filter sa dobrim protokom, plus mora da se chisti chesce nego za ribice. marka kaze marke eheim da su najbolji i najskuplji. najjeftiniji je atman (mislim da tako reche, ali sa njim ima problema sto nema rezervne delove i kad se pokvari pokvario se, ali da je pristojan za malu kintu). eheim ima rezervne delove i moze da se popravlja. i da ima chitava klasa nekih kao kvalitetnih u spektru izmedju i da rade posao (serra, fluval, taj je kaze dobar). ako cesh jeftiniji a pristojan, definitivno atman. ako cesh da ne mislish, onda eheim.eto.edip. www.kornjace.com, kaze choek, tamo da pishe 300 svashta.edip2. hvala gospa bubo sto si sve lepo prenela, detaljno, a bez razumevanja :D Edited November 9, 2012 by thermal bug
ToniAdams Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 e, supis, hvala!ma porasla bestija, moram joj naci vecu kucu, a vec mi sada ne bas lako da menjam vodu na par dana.
gospa buba Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 e, supis, hvala!ma porasla bestija, moram joj naci vecu kucu, a vec mi sada ne bas lako da menjam vodu na par dana.uuu. kako cesh da se iznenadish
ToniAdams Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 u, super sajt.malo sam zapostavio ljigavog prijatelja u posl vreme zbog kojekakvih dlakavaca. ima tu svasta super korisno.
Tale Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Ima Atman rezervnih delova, + dolazi sa svim potrebnim priključcima i cevima - za razliku od eheim-a.Mislim da imaš tu još rešenja, ali zavisi od postojeće konstrukcije terarijuma koji imaš.Evo dva foruma sa brdom korisnih informacija:http://www.teraristika.org/forum/forum.phphttp://www.beke.co.nz/forum/index.php
bigvlada Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Uf, ja sam se desetak godina zezao sa akvarijumom (pumpe, bilje, stenje, drva, koja vrsta se slaže sa kojom vrstom, nekoliko tipova hrane ), imao sam i nekoliko generacija gupika koje su se rodile u njemu. Uveče se nije gledao tv već akvarijum. :)
ToniAdams Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ima Atman rezervnih delova, + dolazi sa svim potrebnim priključcima i cevima - za razliku od eheim-a.Mislim da imaš tu još rešenja, ali zavisi od postojeće konstrukcije terarijuma koji imaš.Evo dva foruma sa brdom korisnih informacija:http://www.teraristi...forum/forum.phphttp://www.beke.co.nz/forum/index.php super, hvala!ma sadasnji terarijum (akvarijum u stvari) je premali, mozda 40 sa 40 cm, moracu veci da uzimam. kad sam vec ovde, ima li neko mesto gde se moze potraziti polovni veci akvarijum?
Recommended Posts