June 29Jun 29 2 hours ago, bags said:Koju tacno mislis?Pa China Eastern 5735. Vertikalno zakucavanje u zemlju brzinom zvuka
June 29Jun 29 1 hour ago, Roger Sanchez said:Pa China Eastern 5735. Vertikalno zakucavanje u zemlju brzinom zvukaJa sam otisao na neku drugu nezgodu a mislio sam da se ta zemlja opisuje kao Kina.
June 30Jun 30 AIR INDIA 171Neko ili nesto je ubacio neku maintenance proceduru za servis aviona kada je na zemlji u kod i to se aktiviralo prilikom uzletanja i smanjilo gas vise od 60%.ostaje da se vidi da li je sabotaza ili je neko lose programirao. Edited June 30Jun 30 by 3opge
June 30Jun 30 Posted 23h ago, 71k views, 0 comments, na ovu temu je, a nije zatvoren za komentare? Mora da ih brišu...Nisam gledao video, čim si ga okačio pretpostavljam da je neki legit kanal u pitanju, ali ovaj poster frame sa uplakanom neindijkom (a i ceo sadržaj kanala) me baš podseća na AI-generisan clickbait, tipa: https://www.theguardian.com/technology/2025/jun/29/fake-diddy-ai-videos-youtubeEdit: ma ovaj kanal mi deluje 101% fake, eno rešili su i MH370 i Marie Celeste. Edited June 30Jun 30 by papapavle
July 1Jul 1 2 hours ago, papapavle said:Posted 23h ago, 71k views, 0 comments, na ovu temu je, a nije zatvoren za komentare? Mora da ih brišu...Nisam gledao video, čim si ga okačio pretpostavljam da je neki legit kanal u pitanju, ali ovaj poster frame sa uplakanom neindijkom (a i ceo sadržaj kanala) me baš podseća na AI-generisan clickbait, tipa: https://www.theguardian.com/technology/2025/jun/29/fake-diddy-ai-videos-youtubeEdit: ma ovaj kanal mi deluje 101% fake, eno rešili su i MH370 i Marie Celeste.bolje prvo pogledaj od momenta koji sam postavio pa onda proceni.
July 9Jul 9 Na aerodromu u Bergamu juče nesreća - neko je usisan u motor aviona koji se spremao za poletanje ☹️Nekako imam u glavi da se slična nesreća već dogodila relativno skoro (možda pre dve - tri godine), i to isto na nekom evropskom aerodromu. Možda se varam...
July 9Jul 9 1 hour ago, bisa said:Na aerodromu u Bergamu juče nesreća - neko je usisan u motor aviona koji se spremao za poletanje ☹️Nekako imam u glavi da se slična nesreća već dogodila relativno skoro (možda pre dve - tri godine), i to isto na nekom evropskom aerodromu. Možda se varam...Da, bilo je ja mislim Amsterdam ili tako negde, navodno samoubistvo...
July 9Jul 9 Za ovo juce kazu da je neko ko je bezao od policije koja ga je jurila (zbog neautorizovanog ulaska na aerodrom) i da je isto u pitanju samoubistvo…
July 9Jul 9 Al' jbmmumater mora da postoje i prijatniji nacini da se samoubijes od skoka u kombinaciju masine za mlevenje mesa i krematorijuma...
July 9Jul 9 A šta drugo može da bude. Osoblje aerodroma zna opasnosti, a putnici i ako ih sa piste ukrcavaju - to rade samo sa ugašenim motorom. Ostali ne bi trebalo da su tu.
July 9Jul 9 33 minutes ago, Radoye said:Al' jbmmumater mora da postoje i prijatniji nacini da se samoubijes od skoka u kombinaciju masine za mlevenje mesa i krematorijuma...Da ne pominjemo koliko je traumaticno za one koji vide to, ili tek za one sto treba da saniraju posle :(
July 9Jul 9 38 minutes ago, Radoye said:Al' jbmmumater mora da postoje i prijatniji nacini da se samoubijes od skoka u kombinaciju masine za mlevenje mesa i krematorijuma...Ovo je i meni palo na pamet.