Yesterday at 10:411 day 6 minutes ago, Roger Sanchez said:Valja napomenuti da je Air India otkazala već dva leta, od kojih 1 identičan ovome koji je završio u plamenu. Ili je to knee-jerk reakcija, tipična za jednu Indiju, ili...Spoiler---teorija zavjere---...već znaju nešto što mi (još) ne znamo.Ja treba na tom tipu aviona da letim za Tokio u septembru... :)
Yesterday at 10:431 day Just now, radisa said:Ja treba na tom tipu aviona da letim za Tokio u septembru... :)Ja sam proveo već u njemu ukupno cca 18 sati u zadnjih par godina, tek trebam saznati jesam li se neznajuć kockao sa životom .. :)
Yesterday at 11:171 day Od nekih ~20 B787 letova do sada, mislim da je skoro pola bilo na -8 modelu. Imam tri bukirana za pocetak sledece godine (Qatar Airways).@Shan Jan videh negde da je ovaj avion bio sluzio za rezervne delove sa ostale u floti (tokom pandemije).
19 hours ago19 hr Indija, oni i rafal pokvare a ne boing... Inače blic, b92 to su takvi generatori smeća da kada napišu da je sunce zašlo treba pogledati kroz prozor. Do sada su strane članke samo provlačili kroz google translate i copy/paste.Kada iole ovladaju s AI biće nešto između trećeg oka i ruskog doktora.