Jump to content
IGNORED

Avionski udesi i nesreće

dare...

Recommended Posts

Posted
Skidanje vrata i "putnik vise" su redovna pojava po sportskim klubovima.Verovatno je glavni uzrok odrzavanje i starost letilice.Jbg neoriginalni delovi ili stari reparirani se nalaze i u USAF letilicama... Ko zna sta je tek u ovim...
neka stavlja putnika vise ali to ima posledica po uzgon. jedno je biti kauboj a drugo moron.
Posted
neka stavlja putnika vise ali to ima posledica po uzgon. jedno je biti kauboj a drugo moron.
Naravno, ono sto sam mislio je da su tako ko zna koliko puta leteli tako da ne verujem da se pilot nije snasao sa poremecenim tezistem ili narusenom aerodinamikom. Ali ovog puta mehanika nije mogla da isprati.Nagadjam, cini mi se da je receno da se motor zapalio u vazduhu.
Posted
Naravno, ono sto sam mislio je da su tako ko zna koliko puta leteli tako da ne verujem da se pilot nije snasao sa poremecenim tezistem ili narusenom aerodinamikom. Ali ovog puta mehanika nije mogla da isprati.Nagadjam, cini mi se da je receno da se motor zapalio u vazduhu.
da, to covek kaze i u tekstu, premala brzina pali motor jer ne moze da se ohladi
  • 3 months later...
Posted

izgleda je pao AN na kamcatki, 10ak mrtvih, ali ne mogu da najdem sajt gde ima airplane crush log da provarim. info je od lokalaca iz gradica palana, tamo nema ni puta ni pruge, sve ide vazduhom

Posted

vidis, meni na airplane crush nije nista izaslo, posto se pise "crash" :)ocekivano, posto tamo lete krntije starije od vecine clanova formuma. strava i uzas su ti umiruci tzv monogradovi u bivsem sssr-u

• 2 months later...
Posted

F 22 se srusio na Floridi. Pilot se katapultirao.

Posted
F 22 se srusio na Floridi. Pilot se katapultirao.
штета :Д
  • 1 month later...
Posted

ima na YT snimak napravljen iz automobila na autoputu u trenutku kada delovi aviona krecu da izlecu po kolima ispred njega, skeri shit

• 3 weeks later...
Posted

pao F16 u Jadranhttp://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=01&dd=28&nav_category=167&nav_id=681681

Posted

baš danas kada je potvrđeno da je tragedija u Ustici od pre 32 godine krivica rakete (!) ispaljene sa borbenog aviona. Želim da verujem da se radi o slučajnom padu

Posted
baš danas kada je potvrđeno da je tragedija u Ustici od pre 32 godine krivica rakete (!) ispaljene sa borbenog aviona. Želim da verujem da se radi o slučajnom padu
daj link