May 23, 201212 yr Skidanje vrata i "putnik vise" su redovna pojava po sportskim klubovima.Verovatno je glavni uzrok odrzavanje i starost letilice.Jbg neoriginalni delovi ili stari reparirani se nalaze i u USAF letilicama... Ko zna sta je tek u ovim...neka stavlja putnika vise ali to ima posledica po uzgon. jedno je biti kauboj a drugo moron.
May 23, 201212 yr neka stavlja putnika vise ali to ima posledica po uzgon. jedno je biti kauboj a drugo moron.Naravno, ono sto sam mislio je da su tako ko zna koliko puta leteli tako da ne verujem da se pilot nije snasao sa poremecenim tezistem ili narusenom aerodinamikom. Ali ovog puta mehanika nije mogla da isprati.Nagadjam, cini mi se da je receno da se motor zapalio u vazduhu.
May 23, 201212 yr Naravno, ono sto sam mislio je da su tako ko zna koliko puta leteli tako da ne verujem da se pilot nije snasao sa poremecenim tezistem ili narusenom aerodinamikom. Ali ovog puta mehanika nije mogla da isprati.Nagadjam, cini mi se da je receno da se motor zapalio u vazduhu.da, to covek kaze i u tekstu, premala brzina pali motor jer ne moze da se ohladi
September 12, 201212 yr izgleda je pao AN na kamcatki, 10ak mrtvih, ali ne mogu da najdem sajt gde ima airplane crush log da provarim. info je od lokalaca iz gradica palana, tamo nema ni puta ni pruge, sve ide vazduhom
September 12, 201212 yr vidis, meni na airplane crush nije nista izaslo, posto se pise "crash" :)ocekivano, posto tamo lete krntije starije od vecine clanova formuma. strava i uzas su ti umiruci tzv monogradovi u bivsem sssr-u
January 9, 201312 yr I u Rusiji imaju problema: Ruski putnički avion "tupoljev 204" sleteo je sa piste u blizini Moskve i zapalio se, javila je agencija RIA Novosti. Četiri osobe su poginule, a četiri povređene. http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/Svet/1239004/Zapalio+se+putni%C4%8Dki+avion+kod+Moskve.html?email=yes
January 9, 201312 yr ima na YT snimak napravljen iz automobila na autoputu u trenutku kada delovi aviona krecu da izlecu po kolima ispred njega, skeri shit
January 28, 201312 yr pao F16 u Jadranhttp://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=01&dd=28&nav_category=167&nav_id=681681
January 28, 201312 yr baš danas kada je potvrđeno da je tragedija u Ustici od pre 32 godine krivica rakete (!) ispaljene sa borbenog aviona. Želim da verujem da se radi o slučajnom padu
January 28, 201312 yr baš danas kada je potvrđeno da je tragedija u Ustici od pre 32 godine krivica rakete (!) ispaljene sa borbenog aviona. Želim da verujem da se radi o slučajnom padudaj link