jms_uk Posted February 18 Posted February 18 11 minutes ago, burekdzija said: Ako je istina da je poleteo sa pola piste, imaju srece sto su zivi, jer koliko vidim mu treba minimum 2km (em 195). To je bas knap bilo. Na stranu kako niko nije primetio da je izasao na pola piste. Ovo i mene cudi (pogotovo sto na Surcinu nema puno izlazaka na pistu).
goofs Posted February 18 Posted February 18 Koliko sam čuo ranije priče, AirSerbia je rasprodala svoje avione, skoro sve? Sad ih rentaju zajedno sa posadama, a ovi piloti sigurno nisu bili česti posetioci Surčina, jer bi i oni primetili to da se ne uključuju na dobrom mestu.
jms_uk Posted February 18 Posted February 18 1 minute ago, goofs said: Koliko sam čuo ranije priče, AirSerbia je rasprodala svoje avione, skoro sve? Sad ih rentaju zajedno sa posadama, a ovi piloti sigurno nisu bili česti posetioci Surčina, jer bi i oni primetili to da se ne uključuju na dobrom mestu. Ovaj avion je wet lease (sa sve posadama) i lete samo za JU (inace ga ne bi farbali u Air Serbia boje). 1
Mel Posted February 18 Posted February 18 Hvala Bogu i posadi - ovo je moglo biti prava katastrofa. 1
goofs Posted February 18 Posted February 18 Treba ozbiljna prašina da se podigne oko ovoga, jer je mogla da bude nezapamćena tragedija, a svi znamo kako naši hendluju tragedije. 4
Mr.Mxyzptlk Posted February 18 Posted February 18 jel ovo samo nastavak incidenata koji se desavaju unazad par meseci ili izolovan?
jms_uk Posted February 18 Posted February 18 Just now, Mr.Mxyzptlk said: jel ovo samo nastavak incidenata koji se desavaju unazad par meseci Na sta konkretno mislis?
Shan Jan Posted February 18 Posted February 18 @jms_uk na koju foru moze da se desi da avion poleti sa pola piste? Ko je tu zakazao?
Recommended Posts